NordenBladet – Esmaspäev ja teisipäev möödusid kiirelt. Esmaspäeval tellisin uued E&S öösidega visiitkaardid, mida on hea ka kingipakkide juurde lisada ning tegelesin ElishevaShoshana.com veebipoe arendusega. Plaan on sellele lisada ka teised maksevõimalused  lisaks PayPal´ile (näiteks erinevad pangalingid ja kaardimaksed) ning automaatne pakiautomaatide valimise süsteem (Itella Smartpost,  Omniva, dpd jne.).

Veebilehega on tööd nii et jagub – uued tooted vajavad juurde lisamist, mitmed asjad vajavad kuude keelde (eesti, soome, rootsi, inglise, vene ja läti) tõlkimist ning otsus tuleb vastu võtta, millise teenusepakkujaga liituda, kes veebipoodide makselahendusi pakuvad. Mul on tarvis, et internetipood töötaks ühtviisi hästi nii Põhjamaades kui Balti riikides, kus elavad meie peamised kliendid.  Eilsesse päeva mahtus ka Laulasmaa SPA külastus (õnneks seda pole veel koroona tõttu kinni pandud) ja pisike photoshoot Ivankaga. Hestia Hotelli vee- ja saunakeskuses käime iga nädal vähemalt korra, see on oma asukoha tõttu meil selline nö. “kodu-spa”.




Täna ärkasin ca 6.30. Ivanka Shoshana´l on veel see nädal kool aga Estella Elisheva on sellest nädalast kaugõppel. Hommikul pesin mitu masinatäit pesu (ma ei tea, kuidas seda kogu aeg nii palju tuleb!), käisin vallas asju ajamas ning siis hakkasin lõunasööki valmistama. Tegin imemaitsva liharoa hõrgus toorjuustu kastmes. Nagu enamus toidud mis ma teen, on enda välja mõeldud retseptidest ning tulenevad sellest, mida mul parasjagu kodus on. Tänane pajaroog tuli aga nii maitsev välja, et panen selle retsepti enda jaoks kirja, et kunagi veel teha. No tuli nii maitsev et oioioi 🙂

LIHAROOG HÕRGUS TOORJUUSTU KASTMES

Vaja läheb:
1 kg sisefileed
5-6 kartulit
2 suurt punast sibulat
1 kesmise suurusega jääsalat
200g juurvilju (näiteks mõni sügavkülmutatud Wokisegu)
400g Farmi “Kreemine köögitoorjuustu”
500g hapukoort
300g piima või kohvikoort
100 g riivitud juustu (mina kasutasin E-piima Lepasuitsu juustu)
2spl täit jahu
maitseaineid

Valmistamine:
Aseta tükkideks lõigatud liha, jääsalat, sibul, kartul ja juurviljad ahjuvormi. Kata hapukoore ja toorjuustuga (toorjuust on kõva, sellest pole midagi, kui tükkidena panna), sega piim jahuga ning kalla üle toidu. Seejärel maitsesta (mina lisasin tüümiani, oregaanot, tilli, paprikapulbrit, erinevaid pipraid, kuivatatud küüslaauku, koriandrit, sinepiseemneid ja soola) ning raputa üle riivjuustuga. Ahjus valmib 200 kraadi juures ca 1.5 tunniga.

Õhtul läksin aga väiksele shopping-käigule, sest üht-teist nipet näpet vaja veel kingikottidesse pakkida. Käisin Horteses ja kuna see oli nii imeliselt kauniks tehtud, siis ma veetsin seal ligi neli tundi. Juba uksel tervitas silt: Muinasjutumetsas kohtuda võid haldjaga. Just selline muinasjutus oleku tunne seal tekkiski! Kes iganes selle poe dekoraator/kunstnik on saab minult hindeks 5+! Panen siia blogisse teie jaoks ka mõnded pildid!





Homseni! Kallistan!


Loe ka minu varasemaid blogipostitusi:

Helena-Reet: Nädalavahetusest ning väärt mõte “Heade mõtete purgist!”

Helena-Reet: Hanuka pidulaud ning küünalde süütamine + RETSEPT: Toorjuustu- rabarberikook mandlitega

Helena-Reet: Mida sellel aastal lastele, sõpradele ja koostööpartneritele kingin

Helena-Reet: Ivanka kiri päkapikule ning kokkamispisikust

Helena-Reet: “Tema Kõrgeausus Hiir Esimene” hakkab kuju võtma + GALERII!

Helena-Reet: Kas blogin “liiga tõsiselt”?

Helena-Reet: Minu uued terviserutiinid – liikumisest ja toidust

Helena-Reet: Kandideerime ERM´i “Oma näitus 2020” võistlusel ideega “Meie kodune nõiaköök”