NordenBladet – Mulle meeldib käsitöö ning see on meie majas kõrges hinnas. Teen kohe igasugust käsitööd – maalin, teen keraamikat, koon, heegeldan, õmblen, tikin, valmistan Elisheva & Shoshana brändi all erinevat loodussõbralikku käsitöökosmeetikat (seepe, salve, kreeme, shampoone, tinktuure, hüdrosooli jne), teen ehteid ja pisividinaid ning vahel isegi püüan ehitada mõnda mööblieset. Vanasti tegin Ohmygossip Couture brändile palju käevõrusid, kõrvarõngaid ja kaelakette, mida armastasid paljud kuulsused ja igegi mitmed missid kandsid missivalimistel, ent siis jäi see meisterdamine mõneks ajaks ajapuudusel soiku, veebilehtede haldamine võttis lõviosa ajast. 

Nüüd nuputasin, mida sellel aastal kingitusteks teha. Üks asi mida alati kingin on Elisheva & Shoshana Giftbox. Ka sellel aastal tegin spetsiaalse E&S kinkepaki, mis koosneb 2020. aastal neljast tootest – peanahaspreist, sügavpuhastavast shampoonist, käsitööseebist ning värskendavast vannisoolast (vaata lähemalt ja osta soovi korral SIIT). Üsna levinud kink või kingi osa minu poolt on ka raviteed. Igal aastal veedan pool suve aasadel ja metsades ning kogun eestimaiseid ravimtaimi, kuivatan need ning pakendan ca 30-50 grammisteks pakkideks. Selle aasta hitid on Põdrakanepi tee (Rahvameditsiin tunnistab põdrakanepit kui vähi- ja viljatusevastast ravimit, samuti aitab põdrakanep meestel potentsi tõsta. Põdrakanepit peetakse lausa looduslikuks Viagraks! Samuti leevendab ta eesnäärmeprobleeme.), Angervaksa tee (looduslik aspiriin, mis aitab liigeseid ning puhastab organismi) ning Terava kroonohaka tee (Vene fütoteraapias on kasutatud leukeemia, kopsu- ja luukasvaja korral organismi puhastamiseks). Kel mõnda neid vaja, siis küsige minult, püüan need varsti ka ElishevaShoshana.com veebilehele müüki panna.


Elisheva & Shoshana selle aasta kinkekomplekt näeb välja selline! (Foto: Pressimaterjal)



Suvel angervaksa kogumas. Tänavune saak on Palivere ja Marimetsa raba ümbrusest..


Põdrakanepi tee (Foto: Pressimaterjalid)

Põdrakanepit kogun igal aastal Viljandimaa ning Saku valla suurtelt “mahajäetud” metsikutelt aasadelt, kivihunnikute juurest ning kraavidest (Saku rabametsa tagant)

Teravat kroonohakat korjan samuti Saku valla kraavidest (alati jälgin, et isegi pisikesed sõiduteed oleks kaugel, minu jaoks on väga oluline, et taimed oleks ainult puhtast loodusest kogutud)

Lastele kingituste tegemine on keeruline, sest neil on kõik olemas. Tavaliselt on Ivanka Shoshana aasta läbi näidanud mulle internetist pilte, mida ta kas pühadeks või sünnipäevaks tahaks, ent sellel aastal on vaikus. Tean, et ta lemmik on praegu “The Loud house” multikad Youtube´is ning tihti prindin talle värvimiseks nende pilte välja. Ostsin talle kaks muinasjuttudega kleepsuraamatut (Mowgli ja Kaunitar ja Koletis) ning Rene Clocke kirjutatud ja illustreeritud muinasjuturaamatu “Metsanurga lood”, samuti ühe väga armsa karvapall-helkuri ning natuke maiustusi. Estella saab samuti helkuri ning Haglöfs´i koolikoti.



Aga tagasi käsitöö juurde. Avastasin taas ehete tegemise maailma! Nii meeldib näputööd teha.. haha. Mul on aegade algusest kogutud ja ostetud kokku palju ilusaid poolvääriskive ning ehtetoorikuid ning nüüd mõtlesin, et teeks taas ehteid. Kasutan ehete valmistamisel palju ka Swarovski kristalle. Enda tehtud asjad on ühed väga head kingitused, sest nad tulevad südamest, on erilised, ainulaadsed ning ikkagi käsitöö. Kuulun nende inimeste hulka, kes käsitööd kõrgelt hindavad. Valmistasin mitu päeva nii endale kui kingitusteks ehteid (kõrvarõngaid, käekette, käevõrusid, kaelakette, ripatseid ning võtmehoidjaid. Kukkusid väga pidulikud ning blingivad välja. Mulle vähemalt meeldivad väga 🙂 Panen mõned pildid siia ka ning püüan midagi millalgi ka Elisheva & Shoshana veebipoodi müüki panna 🙂 Reklaamin siis kohe välja ka, et kui keegi tahaks endale käsitööna valminud ehteid, siis võite mulle julgelt kirjutada (näiteks Facebooki), olen jälle meisterdamise lainel.
























Kaunist pühadehooaega! Kallistan! 🥰

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi:
Helena-Reet: Ivanka kiri päkapikule ning kokkamispisikust

Helena-Reet: “Tema Kõrgeausus Hiir Esimene” hakkab kuju võtma + GALERII!

Helena-Reet: Kas blogin “liiga tõsiselt”?

Helena-Reet: Minu uued terviserutiinid – liikumisest ja toidust