NordenBladet – Olen aastaid bloginud “liiga tõsiselt”, või on õigem öelda – olen kirjutanud justkui esseesid või arvamusartikleid. Ma tahaksin seda muuta. Ma tunnen, et ei soovi olla enam nii tõsine, põhjalik ja analüüsiv. Tahakski kirjutada lihtsalt, lühidalt ja otsekoheselt. Ma ei tea, kui hästi sellega toime tulen, aga püüan. Ma tahaks olla vahetu, lihtne, praguses hetkes ning isegi natuke pinnapealne – pinnapealne seetõttu, et kõik on muutuv ja liikuv.. mõtted, tegevused, aeg jne.. ning kõike ei maksa nii üle tähtsustada. Ilus on elada hetkes!

Tean juba ette, et see saab minu jaoks olema üks äärmiselt raske väljakutse, sest mulle meeldib olla põhjalik, asjalik jne. ning mulle meeldib eleda tulevikus. Teen nii, kui saab tehtud see ja teen naa kui juhtub too – ning lõpuks jääb palju tegemata ja kajastamata, sest iseenda liiga kõrged ootused ei saa täidetud. Hahaaa.. Ma ühtpidi tahaks, et iga minu postitus on nö sõnumiga aga samas mõtlen, et tahaks olla lihtsalt blogija-kroonik, kes kajastab oma igapäevaseid tegevusi. See on kohutav koorem, kui püüda iga tegevusega mingit “pointi” luua. Vahel tasub lihtsalt olla, vooluga kaasa minna, mitte tähtsustada kõike üle.

Paar päeva tagasi mu vanem õde ütles, et ta mees loeb praegu NordenBladet´ist mu blogi ja et see on surmavalt igav. Täigega nõme on midagi sellist kuulda. Ta ütles.. tsiteerin: “Pane üles live video oma päris elust ja sa oled kuulsam kui Kardashianid. Mhm.. pean tunnistama, et mu päris elu ongi väga lahe, aga see on nii pöörane, et mark oleks kõike kajastada. Olen ikka päris hull! Hahaa.

Ok… aga kõik see öeldud. Minu tänane päev siis. Ärkasin kella seitsme paiku. Kell üheksa läksin jalutama. Kõndisin 12 427 sammu (6,8 km) ning siis tegin tervisliku hommikusöögi (lisan mõned pildid). Täna oli mul nö koristuspäev  – sorteerisin laste riideid, korrastasin kappe ja riiuleid, palju sai asju, mida ära kinkida või maha müüa. Olen alati kõik asjad ära kinkinud/andnud aga vahel mõtlen, et äkki peaks neid müüma (soodsalt). Nii palju on asju, mida lapsed pole kordagi kandud, mis on täiesti uued. Ma pole ju miljonär, et kõike teistele lihtsalt kinkida.

Tegin valmis ka Elisheva & Shoshana uue ning tervisliku toote “Põdrakanepi tee” kujunduse! Super äge! Teen sellest eraldi artikli!! Ning veel…………… tänase päeva võibolla et highlight – täna on viimane päev hääletamaks meie eest Eesti Rahva Muuseumi kodulehel – kandideerime seal “Oma näitus 2020” võistlusel! ERM´is oma näituse tegemine oleks ikka mega super äge!!!






Päikest! 🙂