NordenBladet — Projektikonkursi eesmärk on on hinnata 2018. a reformitud toimetulekutoetuse mõju inimeste tööturukäitumisele ja sotsiaalmajanduslikule toimetulekule, tuua välja kitsaskohad ja koguda põhistatud ettepanekuid inimeste toimetuleku parandamiseks ja tööturuaktiivsuse suurendamiseks. Projekti tulemusena valmib ülevaatlik raport. Projekti rahastab sotsiaalministeerium 2021. aastaks eraldatud teadus- ja arendustegevuse lisarahastuse vahenditest, kohaldades riigihangete seaduse teadus- ja arendusteenuse erandit.

Projektikonkurss on avatud 13. sept. kuni 13. okt. 2021 kell 17:00. Projektitaotlused tuleb esitada Eesti Teadusinfosüsteemi (ETIS) keskkonnas www.etis.ee.

Projektikonkursil on oodatud osalema kõik organisatsioonid, kes vastavad menetluskorras toodud kvalifitseerumisnõuetele.

Lisainfo: Marion Pajumets (marion.pajumets@sm.ee, tel 626 9164), Sotsiaalministeeriumi analüüsi ja statistika osakond. ETISega seotud tehniliste küsimuste korral palume pöörduda ETISe kasutajatoe poole (etis@etag.ee, tel 730 0373).