Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: oktoober 2014

Cara Delevingne esitleb DKNY kollektsiooni

OHMYGOSSIP — Cara Delevingne’i DKNY kapselkollektsioon on valmis! DKNY viimase nelja kampaania peaosatäitja esimene katsetus moemaailmas on ülimalt sportlik – dressipüksid, nabatopid, bomber-jakid, nokamütsid, sprodirinnahoidjad on täpselt sellised, nagu oleme Cara seljas harjunud nägema.

Guillaume Henry’st sai Nina Ricci moemaja juht

OHMYGOSSIP — Carveni loovjuht Guillaume Henry vahetas töökohta – temast sai Nina Ricci moemaja uus juht. Henry läks Riccisse Peter Coppingi asemele, kellest sai omakorda Oscar de la Renta uus loovjuht, vahendab Mood.

Beyonce teeb Topshopile spordiriiete kollektsiooni

OHMYGOSSIP — Kuum uudis retuuside ja spordirinnahoidjate maailmast: Beyonce disanib Topshopile activewear-kollektsiooni. Selleks loovad Beyonce ja Topshopi omanik Philip Green kompanii nimega Parkwood Topshop Athletic Ltd., mis hakkab toodangut väljastama alates 2015. aasta kevadest, vahendab Mood.

Rihanna esitleb meesteparfüümi

Rihanna esitleb oma neljandat parfüümi, mis on ühtlasi tema esimene meesteparfüüm Rogue Man, vahendab Mood. Lauljatar loodab, et see mõjub inimestele afrodisiaakumina ehk libiidot tõstvana.

Gwyneth Paltrow loob oma rõivabrändi

OHMYGOSSIP — Gwyneth Paltrow on oma elustiiliportaaliga Goop kõvasti vaeva näinud, ja nüüd on tema meelest aeg küps tulla välja ka samanimelise rõivakaubamärgiga. Siiamaani on Goop teinud koostööprojekte selliste nimedega nagu Stella McCartney, Michael Kors ja Diane von Furstenberg.