Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: august 2014

Uuring: Õnnelikkuse saladus peitub hetkele keskendumises

Foto: Pilt on illustreeriv

Kui soovid olla õnnelik, püüa keskenduda sellele, mis sul parasjagu käsil on. Värske uurimuse kohaselt on inimesed siis, kui nende mõtted käsiloleva töö või tegevuse ajal rändama lähevad, õnnetumad kui siis, kui nad on oma tegevusele täielikult keskendunud, vahendab kliinik.ee HealthDay Newsi.

Milline on sinu tähtkuju õnnekivi?

Vääriskivid kiirgavad energiat, mis võimendavad neid kandvatele inimestele omased võimeid, tundeid ja energiat. Paljud astroloogid usuvad, et teatud kalliskivide energia peegeldab konkreetse sodiaagimärgi omadusi. Oma päikesemärgi õnnekivi tundmine annab sulle võimaluse kanda seda kivi, kui tahad olla rohkem omas elemendis või kui tahad tuua teadlikult välja oma isiksuse konkreetsed küljed.

Rootsi printsess Estelle pandi lasteaeda

Rootsi kroonprintsess Victoria ning prints Danieli tütar printsess Estelle pandi lasteaeda. Östergötlandi hertsoginna tiitlit kandev pisiprintsess alustab oma lasteaiateed Põhja-Stockholmis Djursholmis asuvas Aventyret-nimelises lastesõimes.

Näitleja Karin Rask andis välja lasteriiete moekollektsiooni “Kalamaja printsess”

20.augustil toimunud Pärnu moealleel oli külaliseks näitleja Karin Rask, kes esitleb oma loomingut nime all Kalamaja Printsess.

Palju õnne! Lauljanna Marvi Vallaste sai emaks

Endine reporteri ilmatüdruk ning lauljanna Marvi Vallaste sünnitas pisitütre! “Meie tütar sündis 12. augusti varahommikul Ida-Tallinna keskhaigla naistekliinikus,” räägib laulja Marvi Vallaste (30) ning ütleb, et beebi tuli ilmale oodatust hiljem: “tähtaeg oli juba juuli lõpus”.