Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: jaanuar 2014

Aasta naisartist on Birgit Õigemeel, meesartist Leslie Da Bass, aasta album Lenna “Teine”

Eile õhtul Tallinnas Nokia kontserdimajas toimunud Eesti muusikaauhindade jagamisel viisid kaks auhinda koju Facelift Deer ja Leslie Da Bass. Aasta naisartisti auhinna pälvis Birgit Õigemeel. Panuse eest Eesti muusikasse anti auhind Anne Veskile.

Eesti muusikaauhinnad 2014 auhinnagala toimub täna, otseülekannet teeb TV3

OHMYGOSSIP — Täna õhtul autasustakse Eesti parimaid artiste eesti muusika suurimal auhinnatseremoonial “Eesti muusikaauhinnad 2014”, mille otseülekannet näeb TV3s ning TV3 Plays. Eesti muusika suurim auhinnagala toob Nokia Kontserdimajja kokku meie muusikaelu säravaimad tegijad. Erishowdega esinevad Kerli, Birgit Õigemeel, Winny Puhh, Lenna, HU?, Facelift Deer ja mitmed teised.

Karmen Pedaru ja Simon Nessman Michael Korsi kampaanias

Karmen pedaru on taas Michael Kors’i kampaanias ja sama kaunis nagu alati! Ilus on ka Michael Kors’i uus kollektsioon, mida Karmen esindab.

Marit Ilison pääses maineka Hyéres moekonkursi finaali

Londoni moenädalal osalev moedisainer Marit Ilison jõudis maineka Hyéres moekonkursi finaali! Kunstnik, moedisainer ja Eesti Kunstiakadeemia õppejõud Marit Ilison, kes osaleb juba teist korda Londoni moenädala raames toimuval näitusel, valiti 312 kandidaadi seast Hyéres moekonkursi 10 finalisti sekka, vahendab Mood.

Lindexi uus kollektsioon on inspireeritud Euroopa pealinnade tänavamoest

Lindexi uus moekontseptsioon, kollektsioon Lindex Extended, on inspireeritud Euroopa pealinnade tänavamoest. “Oleme pisut julgemad ja moetundlikumad, aga üle kõige soovime lisada oma kollektsiooni jalustrabavaid rõivaesemeid. Riideid, mis on just need õiged, just praegu,” ütles Lindexi peadisainer Nina Starck uue kollektsiooni kohta, vahendab Mood.