Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: veebruar 2012

Täna toimub võistluse „Eesti laul 2012“ esimene poolfinaal

Võistluse „Eesti laul 2012“ produtsendi Heidy Purga sõnul on nii popmuusikakultuuri kui ka “Eesti Laulu” seisukohalt väga oluline, et uus ning värske muusika ja uued esitajad on saanud konkursi loomulikuks osaks. “Tunnen suurt heameelt, et tuntud ja säravate superstaaride kõrval näeb ka vähemteatud tegijaid. Kindlasti tekib poolfinaalide järel vaatajatel uusi lemmikuid, kellele pöialt hoida ja see on ka üheks võistluse eesmärgiks,” lisab Purga.

Sports Illustrated kaanetüdrukuks valiti Kate Upton

USA spordiajakiri Sports Illustrated avaldas igaaastase ujumistrikoode erinumbri, kus poseerivad teiste seas jalgpallur Alex Morgan, ujuja Natalie Coughlin. Tänavuseks kaanetüdrukuks valiti aga kaunis modell Kate Upton.

Vaata videot ja galeriisid SIIT

Auto aknaklaasid muudetakse puuteekraanideks

Varsti saab netis surfata lihtsalt ja kiirelt ka autos, vahendab Iltalehti.

LA’s jagati muusikaauhindu: Adele viis koju kuus Grammy’t

Californias Los Angeleses jagati eile aasta muusikaauhindu ehk Grammysid. Õhtu täht oli Adele, kes viis koju kuus auhinda. Adele viis koju nii aasta parima albumi, salvestise, laulu, sooloesituse, vokaalalbumi kui lühivormis muusikavideo eest. Hästi läks ka Foo Fightersil, kes pani kinni kõik rokikategooriad: parima albumi, esituse ja laulu eest.

Kodutud saavad öömaja bordellis

Heasüdamlik bordelliomanik Austrias pakub öömaja elu hammasrataste vahele jäänud inimestele, vahendab Seiska.