OHMYGOSSIP — “Meie lugu keskendub suuresti sellele, millised raskused perel on,” paljastas Pihl Raadio 2 hommikuprogrammis. Ragnari abikaasa oli Pihli sõnul nädalate eest väga lähedal sellele, et kolida Eestisse ja Klavanist oleks saanud samasugune mees nagu Alex Manninger Liverpoolis, kes elab kaugsuhtes. “See on nii raske, et abikaasad mõtlevad, milleks seda kõike,” kirjeldas Pihl.

Pihl lükkas ümber ka tüüparvamuse, mis tuleb televisioonist ja filmidest, et jalgpallurite naiste elu on hästi glamuurne – käiakse kokteilipidudel, vaatate loožis mängu ja minnakse ööklubisse. “See ei vasta vähemalt Ragnari abikaasa puhul tõele. Tegemist on mõlema puhul eeskätt pereinimestega ja sellest glamuurist nemad suurt midagi ei teadnud,” ütles Pihl.

Pihl läks Eesti jalgpallurist lugu tegema teadmises, et Klavan on tuntud ning arvestas sellega, et iga kolmas inimene Liverpoolis on ta nime kuulnud. “Aga kohapeale minnes ma sain aru, et kõik on veel suurem. Tegemist on juba praegu staariga,” lausus Pihl, kes kohtus Liverpoolis veel kuulsate jalgpalluritega nagu Sadio Mané ja Loris Karius.

“Pealtnägija” on ETV eetris täna õhtul kell 20.05.

Allikas: menu.err.ee
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT