Anna Maria Rahikainen´i ehk Mariska on Soome poplaulja, kes on kasvanud ilma isata. See aga ei tähenda, et tema elust oleks puudunud mehe mudel. Mariska on aru saanud, et vanemat sorti meesterahvad on palju seksikamad, kirjutab Me Naiset.

 

Anna Maria Rahikainen´i ehk Mariska jaoks on ema õpetused alati tähtsad olnud, kuna nende perest puudus isa. See oli olnud isa otsus. 

See aga ei tähenda, et Mariska elust oleks puudunud mehe mudelid. Vanaisa oli tähtsal kohal ning oli ka tädi mees, onu ja nõod. Nõod on asendanud Mariska jaoks õed-vennad. Isa puudumine jättis aga oma jälje.

“Olen kogu elu otsinud meeste poolt heakskiitu, kuna ei ole seda isalt saanud. Nooremas eas olin vihane ja kurb.”

See-eest on Mariskal olnud kasuisasid rohkem, kui kellegil teisel. Nendeks on olnud vanemad mehed, kes on kannustanud Mariskat tegema seda, mida süda soovib.

On see siis isast puudust tundmine või mitte, aga Mariska´le on alati meeldinud vanemad mehed. Kui neiu oli 19-aastane, käis ta 40-aastasega läbi.

“Meelsamini vanem, kui noorem. Ma ei taha olla mingi hällist röövija. Vanemad mehed on lihtsalt seksikamad.”

Mariska olevat enda sõnul varasemalt vahetanud mehi kui särke. Vahel on ta olnud suhtes isegi kahe mehega korraga.

“Ma ei saa sellest suhete kujust aru. Miks ma peaksin end siduma vaid ühe inimesega? Armastuses ei pea olema kohustusi.”

 

 

Loe lisaks:

Soome lauljatar Anna Maria Rahikainen sai lennuhirmust üle alkoholi abil

[ot-gallery url=”gallery/poplaulja-anna-maria-rahikainen%c2%b4i-ehk-mariska-miks-ma-peaksin-end-siduma-vaid-%c3%bche-inimesega”]