NordenBladet — Populaarses reisiajakirjas Travel+Leisure selgitati välja maailma parim hotell, milleks valiti juba teist aastat järjest Indoneesis asuv idülliline Nihi Sumba.

Reisiajakiri korraldas taas iga-aastase hääletuse, kus reisihuviga lugejaskond sai sõna sekka öelda ja valida välja maailma luksuslikum hotell. Tänavuse võidu napsas Indoneesias asuv privaatne, luksuslik ja kõrge hinnatasemega Nihi Sumba. Nihi Sumba sai 99,3 häält 100-st ning võitis juba teist aastat järjest esikoha.

https://www.instagram.com/p/BWvrEYsgVuC/

https://www.instagram.com/p/BbT-mtqg90f/?taken-by=nihisumba

Džungli varjus, otse rannas asetsev Nihi Sumba pakub imelist lõõgastust ning on garanteeritud turvaline paik. Üle 200 hektarisel maalapil paikneval hotellialal on vaid 33 luksusvillat ja hotell asub Balilt lennates kõigest tunni kaugusel. Hotelli sisustus ja interjöör on valmistatud taaskasutatavast materjalist ning hotelli läheduses olev kristallselge vesi on avatud kõikidele sukeldushuvilistele. Ka hotelli hinnatase on omaette luksusklass – soodsaim öö algab 900-st eurost ning kasvab vastavalt luksusvillade spetsifikatsioonile.

https://www.instagram.com/p/BV8nASrAZmO/?taken-by=nihiwatu

Reisiajakirja hääletuse teise koha sai Prantsuse Polüneesial asuv hotell The Brando. Legendaarne näitleja Marlon Brando filmis sealses hotellis aastal 1967 filmi Mutiny on the Bounty ja armus hotelli silmapilkselt. Peagi ostis näitleja hotelli endale ning renoveeris oma maitse järgi. Tänasel päeval on hotellis 35 privaatset villat, kus tundub nagu elaks üksikul saarel. Paradiisihotelli alalt leidub aga selline teenus, mida muidu üksikul saarel pole, nimelt on seal restoran, mille menüü on Michelini tähe kokk Guy Martin´i kätetöö.

https://www.instagram.com/p/BWoTX0kgoKi/

https://www.instagram.com/p/BPsFwYEA_pq/?taken-by=thebrandoresort

https://www.instagram.com/p/BIBYFloAp0N/?taken-by=thebrandoresort

Listi kolmas hotell asub USA-s ning kannab nime Lodge & Spa at Brush Creek Ranch. Sealne majutus pakub tõelist ameerikalikku rantšo atmosfääri ning boonuseks ongi tegevused nagu ratsutamine ja kalastus.

https://www.instagram.com/p/BVvgEL6l_s2/

https://www.instagram.com/p/BWyobiBFxi-/?taken-by=brushcreekranch

https://www.instagram.com/p/BWdJLpTlHwD/?taken-by=brushcreekranch

Avafoto: Nihi Sumba Island, Mamole treehouse (Veronique Yang´s Instagram/@golden_heart)