NordenBladet – Maiad on indiaani rahvad, kes elavad Lõuna-Mehhiko ja Kesk-Ameerika põhjaosa vahelisel alal. Sõna “maiad” on katustermin, mis koondab enda alla piirkonnas elavad omavahelises kultuuri- ja keelesuguluses olevad rahvad. Termin hõlmab paljusid kogukondi, ühiskondi ja etnoseid, kellest igaühel on neile iseloomulikud traditsioonid, kultuur ja ajalooline identiteet.

Guatemala, Lõuna-Mehhiko ja Yucatáni poolsaare, Belize’i ning Lääne-Hondurase maiad on suutnud alles hoida märkimisväärse osa oma muistsest kultuuripärandist. Osad neist on asukohamaade valdava hispaniseerunud mestiitskultuuriga üsna lõimunud, teised aga jätkavad traditsioonilist eluviisi ning räägivad emakeelena sageli üht maia keelt. Maia indiaanlased jätsid oma järglastele suure pärandi – Imeilusad püramiidid, suurepärased teadmised astronoomiast ja unikaalse astroloogilise kalendri, mida senini loetakse kõige täiuslikumaks tuleviku ennustuseks. Sektide järgijad kasutasid seda, et ette näha sõdade tulekut, looduslike katastroofide tõenäosuse arvutamiseks ja isiksuste tuleviku ennustamiseks.

Peamine joon, mis eristab Maiade horoskoopi euroopa analoogidest, on see, et iga märk valitseb kuu aega aga avaldab oma jõudu üks kaks päeva. Just sellepärast pidasid Maia inimese sünnipäeva peamiseks faktoriks, tema edasise saatuse määramisel. Inimese sünnipäev määrab niinimetatud „ saatuse anni“ – erilise energia laengu, millest sõltuvad kõik sündmused meie elus. Igat inimest valitseb ka oma märk (loe sellest lähemalt siit: MAIADE ASTROLOOGIA: Iidne Asteekide horoskoop. Vaata järgi, kes sa nende horoskoobi järgi oled?), seepärast maiade uskumused tõlgendavad laiaulatuslikult taimede, loomade omadusi ja isegi loodusnähtusi. Samuti sõltub inimese iseloom jõudude aktiveerimisest, mida maiad nimetasid paremaks ja vasakuks käeks.

Nüüd aga vaatame, mida Maia indiaanlased 2018. aastaks ennustasid, ning milline tandeb sinu sünnikuupäevale mõju avaldab!

KROKODILL

Sünniajad: 16, 21 märts, 10, 30 aprill, 20 mai, 9, 29 juuni,
19 juuli, 8, 28 august, 17 september, 7,27 oktoober,
16 november, 6,26 detsember, 15 jaanuar, 4,24 veebruar.

Krokodill ilmutab harva initsiatiivi. Maiade preestrid arvasid, et see on krokodilli kõige nõrgem joon – liialt pehme iseloom, mille pärast nad tihti usaldavad end teiste inimeste kätte. Vaatamata sellele, et krokodillid ei suuda oma tundeid mõista, saavad nad suurepäraselt hakkama asjade ja nähtuste olemuste mõistmisega. Neid isiksusi nimetatakse õigupärast müstikuteks, kes oskavad seletada unenägusid ja ennustada tulevikku. 2018 aastal peavad krokodillid oma jõu rusikasse koguma. Nendega on liiga lihtne manipuleerida, ja seetõttu võib nende isiklike eesmärkide saavutamine neile vaid unistuseks jääda. Kollase koera aasta on parim aeg enese avastamiseks. Määrake kindlaks oma elu prioriteedid, selleks, et aru saada mida teile tõeliselt meeldib teha. Toetuge lähedase sõbra või sugulase nõuannetele, kes aitab teil oma soovidest aru saada ja seletab kuidas vastu seista manipulaatoritele, et lõpetada marionetiks olemine silmakirjalike inimeste käes.

TUUL

Sünniaeg: 17, 22 märts, 11 aprill, 1, 21 mai,10, 30 juuni,
20 juuli, 9, 29 august, 18 september, 8, 28 oktoober,
17 november, 7, 27 detsember, 16 jaanuar, 5, 25 veebruar.

Tuule lapsed omavad eredalt väljenduvaid liidri jooni ja aktiivsust, mida võivad teised tootemid kadestada. Alati pole see aga positiivne – tuul armastab nii tugevalt võimu, et temast võib saada täielik diktaator. Tema elu allub omaenese reeglitele, seepärast pole tuul aldis oma isiklikke veendumusi ohverdama teiste heaoluks ja huvideks. Ta on impulsiivne ja egoistlik. Kuid osates oma ärrituvust vähendada, siis saab temast erakordselt töökas ja edukas inimene igas valdkonnas. Kollane koer õpetab tuule lapsi perekonda hindama. Ta arvab, et 2018 aastal peab see tootem kannatlikumaks muutuma. Ainult võime mõista ja tunda teiste inimeste tuju aitab teil mitte jääda üksindusse. Kui tuul oskab ohjeldada kadedust ja kannatumatust ja samuti ohverdab osa oma isiklikust ruumist siis suudab ta vältida oma vastand tootemi jänese mõju.

ÖÖ

Sünniaeg: 18, 23 märts, 12 aprill, 2, 22 mai, 11 juuni,
1,21 juuli, 10,30 august, 19 september, 9, 29 oktoober,
18 november, 8, 28 detsember, 17 jaanuar, 6, 26 veebruar.

Antud tootem hõlmab kõiki naise olemuse tunnuseid – pole ime, et öö on tark ja võib kiidelda suurepärase intuitsiooniga. Öö lapsed leiavad alati lohutamiseks sõnu, tulevad appi ja väärtuslikku nõu. Öö peene natuur kindlustab teda erakordsete annetega kunsti valdkonnas – selle märgi esindajad saavad tihti näitlejateks ja muusikuteks. Ööl on ka puudusi, mille seas on harva esinevad tahe kurja teha ja kättemaksu himu. Oma intuitsiooni kasutab ta tihti selleks, et teha haiget vägivallatsejale. 2018 aastal peab öö lõpetama pilvedes hõljumise ja hakkama oma rahalist seisu parandama. Oskust ühise keele leidmisel isegi kuradiga, läheb teil vaja potentsiaalsete partnerite ja klientidega suhtlemisel. Kollane koer hoolitseb selle eest et te leiaksite oma koha päikese all ja teie analüütiline mõtteviis vähendab võimalikke riske rahalistes investeeringutes.

SISALIK

Sünniaeg: 19, 24 märts, 13 aprill, 3, 23 mai, 12 juuni, 2, 22 juuli,
11, 31 august, 20 september, 10, 30 oktoober, 19 november,
9, 29 detsember, 18 jaanuar, 7, 27 veebruar.

Selle tootemi hoolealustel on suurepärane tervis ja uskumatu füüsiline vorm. Maiadel vastutas see märk saagi eest – pole ime, et sisalikud võtavad vastu igasuguse füüsilise töö, mis tagab kiiresti nähtava kasu. Neil on rahulik iseloom, oskavad alati leida kompromissi ja kindlalt liiguvad seatud eesmärgi poole. Sislik saavutab täiuslikkuse ükskõik millisel valitud erialal, kuid tema nõrgaks küljeks on kirg seksi vastu ja pidev naudingute otsimine. 2018 aastal teeb kollane koer kõik selleks, et arendada sisalikus mõõdukust. Enne kõike väljendub see selles, et antud märgi esindajatel pole lihtne teenida lisaraha. Kui teil ei õnnestu ära hoida negatiivset jõudu, aktiviseeritud teie parema käega – pööraselt ohjeldamatu,  siis tagajärjed on üsna pettumuslikud ja kuulujutud teie ümber tõukavad teist eemale inimese, kellest võis saada teie ideaalne partner.

MADU

Sünniaeg: 20, 25 märts, 14 aprill, 4, 24 mai, 13 juuni, 3, 23 juuli,
12 august, 1, 21 september, 11, 31 oktoober, 20 november,
10, 30 detsember, 19 jaanuar, 8, 28 veebruar.

Mao märgi all sünnivad inimesed, keda võib õigustatult nimetada sõdalasteks. Mao lapsed on harjunud domineerima inimeste üle ja oskavad saavutada oma seatud eesmärke. Nad on tundlikud ja seksuaalsed ja arenenud intuitsioon laseb neil mõista asjade sügavaid tähendusi. Harmooniliselt välja arenenud analüütiline võime ja loomulik kalduvus filosoofilise arutlusvõimeks teeb neid peajagu kõrgemal asetsevateks kui neid ümbritsevad inimesed. Paraku ei ole madu võimeline alluma tänapäeva ühiskonna moraalsetele alustele, eelistades elada oma reeglite järgi. 2018 aastal võite te asuda kõrgele ametikohale, kuid ärge unustage, et asjade materiaalne külg peab seotud olema vaimse enesetäiendamisega. Vastasel juhul võib maol aktiveeruda parem käsi – depressiivse meeleoluga äikesetorm. Pidage meeles: rikkus ei too rõõmu, kui raha kulutatakse vaid isiklikuks naudinguks. Kollase koera aastal ei tasu varjata oma hirme ja kahtlusi. Ilma häbi tundmata pöörduge sõprade poole abi saamiseks – see ei ole nõrkuse tundemärk vaid märk teie usaldusest kallite inimeste suhtes.

SURM

Sünniaeg: 1, 26 märts, 15 aprill, 5, 25 mai, 14 juuni, 4, 24 juuli,
13 august, 2, 22 september, 12 oktoober, 1, 21 november,
11, 31 detsember, 20 jaanuar, 9, 29 veebruar.

Maiade astroloogidel ei olnud sellel tootemil negatiivne tähendus. Indiaanlaste jaoks ei olnud surm tume ja kõrgemate jõudude hirmus ilming vaid samm ümberkujunemisele, tänu millele inimene läheb uude tasandisse. Isiksused keda valitseb surm on täielikult õiglased, omavad selget mõistust ja arenenud intellektuaalseid võimeid. Neil on tihti ka paranormaalsed võimed, näevad nägemusi tulevikust ja tungivad uskumatult lihtsalt universumi loomise saladustesse. 2018 aastal on teie peamiseks mureks isiklikud suhted. Kollane koer toetab neid kes tahavad peret luua ja lapsi soetada. Ta viib teie kooselu laeva läbi kõikide tormide ja õnnetuste, kindlustades teid piisavate materiaalsete hüvedega. Paraku on surma lapsed tihti fatalistid ja järgivad asjaolusid. Uuel aastal ei tohiks need meeleolud olla domineerivad – tundke rõõmu pisiasjade üle ja endale pisut kergemeelsust, et saada elult maksimaalset naudingut.

HIRV

Sünniaeg: 2, 27 märts, 16 aprill, 6,2 6 mai, 15 juuni,
5, 25 juuli, 14 august, 3, 23 september, 13 oktoober, 2, 22 november,
12 detsember, 1, 21 jaanuar, 10 veebruar.

Selle tootemi lapsed – on eranditult vabadust armastavad isiksused, kes eelkõige hindavad oma sõltumatust. Hirv – see on kollektiivi juht, kes oskab allutada teiste mõtteid, tegusid ja meeleolu oma huvide kasuks. Tänu suurepärasele välimusele ja uhke poos ühendab suurt võlu ja juhtimiskommet. See kindlustab hirvele edu vastassugupoole ees, kuigi ise nad harva väljendavad tõelist siirast armastust, kuna loomulik egoism ja eneseimetlus teeb neid pisut hingetuks. 2018 aastal võite jääda üksikuks, vaatamata teie võlule. Kollase koera aastal teravneb võitlus anti tootemiga – despootiline krokodill, võib hirve sundida perekonda ja lähedasi unustama. Sel juhul toob aasta teile rõõmu kergest elust, kuid lõppeb teie isiksusele laastavate tagajärgedega. Kontrollige tumedaid impulsse, et näidata kogu oma inimlikkust, kannatlikkust ja heasoovlikust. Aga peamine osake end panna armastatud inimese asemele, et säilitada teile kallis liit.

KÜÜLIK

Sünniaeg: 3, 28 märts, 17 aprill, 7, 27 mai, 16 juuni,
6, 26 juuli, 15 august, 4, 24 september, 14 oktoober,
3, 23 november, 13 detsember, 2, 22 jaanuar, 11 veebruar.

Küülikud on – tõelised saatuse lemmikud, kehastavad endas sigimisvõimet ja edu. Inim – küülikud elavad muretult, nagu liblikad lenneldes lillelt lillele. Neil on palju sõpru, kuna inimesi tõmbab isiksuste poole kes on lahked, helded ja oskavad nalja teha. Kerged tõusudel lähevad küülikud rõõmuga reisidele ja võivad vahetada elukohti iga paari aasta tagant. Peamine nende vaenlane on üksindus. Raskustega silmitsi seistes võivad küülikud langeda depressiooni isegi väiksel põhjusel. 2018 aastal tuleb teil mõistus võtta ja pühenduda tööle. Pole lihtne toime tulla töödega mis on kogunenud, aga vaid nii saab küülik teha tähelepanuväärse hüppe edasi, tugevdades oma positsiooni ühiskonnas ja autoriteeti tööl ning samuti täiendab oma rahalisi varusid. Aasta tõotab tulla teile pöördeline, aga vaid ainult siis kui te vähendate loomulikku kergemeelsust, öeldes ära mitmetest meelelahutustest karjääri edenemise nimel.

VESI

Sünniaeg: 4, 29 märts, 18 aprill, 8, 28 mai, 17 juuni, 7, 27 juuli,
16 august, 5, 25 september, 15 oktoober, 4, 24 november,
14 detsember, 3, 23 jaanuar, 12 veebruar.

Miad uskusid, et vesi annab inimestele kõige karmima saatuse. Saatus annab neile väga väikseid võimalusi, seega ükskõik milline vee saavutus on kätte võidetud suurte jõupingutuste, eesmärgile pühendumise ja raske tööga. Õnneks, pole selle märgi esindajaid õnnistatud annetega ja tihti saavad neist hästi kindlustatud inimesed. Loomulikud anded suhete loomisel aga samuti tarkus ja intuitsioon aitavad veel ellu jääda neis tingimustes kus ükski teine märk ei saa kunagi võitjaks. 2018 aastal tuleb veel astuda võitlusse oma tagasihoidlikkusega. Ärge kartke naljakalt välja näha, kui te esitate publikule ettekannet. Oma sõiduvees on vesi alati professionaal – lihtsalt säilitage rahu ja tooge välja loogilised argumendid, et meelitada enda poolele kolleege. Paljud selle tootemi esindajad ei suuda ära öelda seksi mitmekesisusest isegi suhtes olles. Iga petmine saab kollas koera poolt avalikustatud, seega mõelge enne kolm korda: kas on ikka vaja uut intriigi?

KOER

Sünniaeg: 5, 30 märts, 19 aprill, 9, 29 mai, 18 juuni, 8, 28 juuli,
17 august, 6, 26 september, 16 oktoober, 5, 25 november,
15 detsember, 4, 24 jaanuar, 13 veebruar.

Koera märgi all sünnivad tõelised esteedid, kes armastavad ümbritseda end ilusate asjadega. Sünnipärane tarkus, leidlikkus ja kavalus aitavad koertel ilma suuremate raskusteta saavutada suurepärast finants olukorda, kuigi võivad nad lihtsalt niisama raha tuulde lasta nipsasjakeste ja kallite restoranide peale. Koerad on sõbralikud ja heldekäelised, ja nende ümber koguneb alati suur sõprade ja tuttavate seltskond. paraku mitte kõiki ei saa nimetada omakasupüüdmatuks inimeseks. 2018 aastal seisab koer raske valiku ees. Tähed annavad teile võimaluse hästi raha teenida, kuid tuleb otsustada – kas teha kõvasti tööd tehes märkimisväärseid jõupingutusi, või näidata kavalust ja liikuda eesmärgi poole mitte just kõige ausamal viisil. Pidage meeles: kollase koera aastal saab pettus karistatud kõige karmimal viisil, ja kergelt tulnud raha ei too teile õnne. Uus eluline periood õpetab koera elama võimaluste piires kuid mitte halvasti. Mõistliku kokkuhoiuga võite korda saata suure ostu, sellega parandades oma elutingimusi.

AHV

Sünniaeg: 6, 31 märts, 20 aprill, 10, 30 mai, 19 juuni, 9, 29 juuli,
18 august, 7, 27 september, 17 oktoober, 6, 26 november,
16 detsember, 5, 25 jaanuar, 14 veebruar.

Ahvid on ülimalt leidlikud ja oskavad saatuse poolt määratud juhuseid ära kasutada. Isiksused kelle üle valitseb antud tootem on uskumatu näitleja meisterlikkusega ja võluvad, seepärast võidavad nad ülimalt kergelt inimeste südamed. Need erisused aitavad saavutada uskumatut edu meelelahutus maailmas – ahvid hakkavad tihti näitlejateks, tantsijateks või lauljateks. Kaubanduslikus valdkonnas pole nad mitte vähem edukad, seda enam kuna kauplemine meeldib nendele isiksustele palju rohkem kui raske füüsiline töö. 2018 aasta võib teie egoism ja kergemeelsus tuua negatiivsed tagajärjed. Pidage meeles, et iga vedamine lõpeb varem või hiljem ja kollane koer hindab neid, kes on võimelised ilmutama tööarmastust ja ausust. Impulsiivsus on teie peamine vaenlane: mõelge enne mitu korda enne kui laskute avantüüridesse. Ärge kelkige oma saavutustega võõraste ees – uus aasta toob endaga kaasa kõrgendatud riski vargusteks. Muretsege eelnevalt selle pärast ja kindlustage elupaik kindla valve süsteemiga.

TEE

Sünniaeg: 7 märts, 1, 21 aprill, 11, 31 mai, 20 juuni, 10, 30 juuli,
19 august, 8, 28 september, 18 oktoober, 7, 27 november,
17 detsember, 6, 26 jaanuar, 15 veebruar.

Tee see on mitmetähenduslik tootem, mis samaaegselt sümboliseerib purustavat jõudu ja eluliselt loomingulisi laenguid. Tee valitsemise all sündinud isiksuste kahesust vormib raske iseloomu. Tee on vastuvõtlik emotsionaalse seisundi kiirele muutusele, mis rikub tema enda elu ja ka teda ümbritsevate elu. See märk omab suurt tagavara psühholoogilse ja füüsilise jõu osas, kuid tal on raske saavutada sisemist tasakaalu, et eesmärgipõhiselt kasutada oma loomulikke andeid. 2018 aastal jõuab teieni kardinaalsete muutuste aeg. Kas te saavutate kõrget positsiooni, või kaotate suure osa sellest mida te juba omate? Kõik sõltub sellest, kas tee oskab ilmutada sihikindlust ja ratsionaalsust. Tähed annavad teile suure energiavaru. Peamine – ärge lööge laiaks kõike seda mis teil on lihtsalt naudingute nimel ja ärge veetke aega mitte midagi tehes. Ärge keelduge lähedaste inimeste poolt pakutud abist – neist saavad teie vaimsed kaaslased ja teevad teist täiusliku isiksuse.

MAIS

Sünniaeg: 8 märts, 2, 22 aprill, 12 mai, 21 juuni, 11, 31 juuli,
20 august, 9, 29 september,19 oktoober,
8, 28 november, 18 detsember, 7, 27 jaanuar, 16 veebruar.

See on märk mida maiade horoskoobis loetakse kõige positiivsemaks. Vanemad suhtuvad maisi lapsesse erilise hoolitsusega, sisestades neile karme moraalseid reegleid. Pole üllatav, et täiskasvanud maisist saab suurepärane partner, kes oskab anda ja võtta vastu armastust. Sellised isiksused erinevad ustavusega, omavad pehmet heasüdamlikku iseloomu ja väljenduvat intellekti. Maisi nõrgaks küljeks on – konservatiivsus. Harva astub mais võitlusesse asjaoludega ning eelistab vooluga kaasa minna. 2018 aastal peate te näitama psühholoogilist paindlikkust. Tahete säilitada suhteid teile armsaima inimesega? Tee selle suunas – on konstruktiivne vestlus, mil lubab igast küljest jääda võitjaks. Kollane koer ei lase teil ka edasi ignoreerida kuhjunud probleeme, seega tuleb teil ennast ületada, et mitte loobuda õnnelikust elust oma armsaimaga. Pole välistatud, et osa maisidest valivad kergema tee, lihtsalt katkestades suhted. Aga õnnelikumaks nad sellest ei saa.

JAAGUAR

Sünniaeg: 9 märts, 3, 23 aprill, 13 mai, 1, 21 juuni, 12 juuli,
1, 20 august, 10, 30september, 20 oktoober, 9, 29 november,
19 detsember, 8, 28 jaanuar, 17 veebruar.

Jaaguar annab oma hoolealustele välkkiire reaktsiooni, visaduse ja kartmatuse. Sellistel isiksustel ei valmista mingit raskust järjekordse elulise takistuse ületamine. Jaaguarid – on individualistid, kuid vajadusel võivad nad ohverdada isiklikud huvid temale lähedase inimese kasuks. Nad armastavad külluslikku elu. Sellepärast suunab jaaguar kõik oma jõud selleks, et teenida rohkem raha ja polegi tähtis mis meetodil. 2018 aastal tõmme naudingute suunas võib viia libedale teele. Jaaguari anti tootem – salakaval öö, – ahvatleb teda mõttega, et rikkust on võimalik saada mitte just kõige ausamal moel. Pidage meeles, et mitte iga lubadus kiirest teenimisvõimalusest omab ka reaalseid perspektiive. Teie ahnus meelitab ligi pettureid, kellele ei maksa midagi, et jaaguar paljaks varastada . Ärge kiirustage elult kiiresti kõike korraga saama – kollase koera aasta sunnib karjääriredelil ühtlaselt liikuma.

KOTKAS

Sünniaeg: 10 märts, 4, 24 aprill, 14 mai, 3, 23 juuni, 13 juuli,
2, 22 august,11 september, 1, 21 oktoober, 10, 30 november,
20 detsember, 9, 29 jaanuar, 18 veebruar.

Antud tootem erineb uskumatu temperamendiga ja sihikindlusega. Kotkas püüavad saavutada eesmärki, liikudes kõige lühemat teed pidi. Nad ei aktsepteeri igapäevaelu, kuna kuninglik lind on pandud maailma üle valitsema, heites halastamatuid pilke neile, kellel on elus vähem vedanud. Arutlusvõime, iseseisvus ja oratoorsed võimed teevad kotkastest vaieldamatud liidrid, kuid kaotusi elavad raskelt üle. Pettunud kotkas võib langeda depressiooni, millest välja tulla on üsna raske. 2018 aastal tasub teil ohverdada materiaalne heaolu vaimse arengu kasuks. Teie jõudude varu pole nii suur, et haarata kinni kõikidest teile pakutud projektidest. Elu täitub harmooniaga, kui te näitate välja püsivust ja keskendute ainult kõige tähtsamale eesmärgile. Järelejäänud aeg kasutage oma huvides – koostage nimekiri huvipakkuvatest kirjandusteostest, külastage teatrit ja näitusi, et oma silmapiiri laiendada.

GREIF

Sünniaeg:11 märts, 5, 25 aprill, 15 mai, 4, 24 juuni, 14 juuli,
3, 23 august,12 september, 2, 22 oktoober, 11 november,
1, 21 detsember, 10,30 jaanuar, 19 veebruar.

Heatahtlikud greifid on alati ümbritsetud suure hulga sõprade ja tuttavatega, ent suutmatus ära tunda kavalpäid ja pettureid teeb teiega kurja nalja. Antud märk – see on suurepärane näide tõelisest pereinimesest, kes hindab kodust hubasust, vaimset soojust ja võimalust olla koos oma armastatud inimesega. Selle juures on ta liiga muretu, et meeles pidada kõiki neid lubadusi. Kuigi harva peavad nad viha, kuna inimesed kes on sündinud greifi märgi all saavad erilise taevase õnnistuse. 2018 aastal ei tohiks te toetuda tähtede armule. Olla edukas inimene on imeline, kuid kui te ei kasuta juhuseid ära, mida elutee teile toob, siis nabitakse need teie nina eest ära. Kergemeelsus ja ebakindel suhtumine elusse segab greifidel tõusta karjääriredelil ja kergeusklikkus teeb neist mänguasja kolleegide käes. Õppige vastupanu osutama neile kes armastavad end võõraste sulgedega ehtida.

MAA

Sünniaeg: 12 märts, 6, 26 aprill, 16 mai, 5, 25 juuni, 15 juuli,
4, 24 august,13 september, 3, 23 oktoober, 12 november,
2, 22 detsember, 11, 31 jaanuar, 20 veebruar.

Maa inimesed – on tõelised filosoofid. On vähe asju mis võivad neid välja viia mõttemaailmast. Selle märgi eripära on innovatiivsus mõtetes ja lähenemistes, seepärast võib maa käest kuulda ebatavalist mõtet või ideed. Igapäevastesse rutiinsetesse asjadesse suudab ta halvasti keskenduda, mistõttu saab temast harva hinnatud tööline. Maiade kalendris seostatakse maad meheliku algusega. Isiksused, kes on sündinud selle märgi all on õnnistatud kangekaelsuse ja kannatamatusega. 2018 aastal tasub teil täita end romantiliste tunnete ja hellusega. Vaid ainult nii te suudate luua suhet teile armsa inimesega, kes juba on väsinud teie lõpmatust domineerimisest. Tähed teevad nii, et maa reaalselt teostaks ammu mõeldud unistuse ja kollane koer aitab tal parandada materiaalset olukorda. Võtke arvesse – teil tuleb kaua ja kõvasti töötada, vältides pettust ja valskust!

TULEKIVI e. FLINT

Sünniaeg: 13 märts, 7, 27 aprill, 17 mai, 6, 26 juuni, 16 juuli,
5, 25 august, 14 september, 4, 24 oktoober, 13 november,
3, 23 detsember, 12 jaanuar, 1, 21 veebruar.

Tulekivi valitsemise all sünnivad inimesed, kes alati liiguvad edasi. Nad on kompromissitud, omavad isiklikku seisukohta igas asjas ja jäävad sellele kindlaks viimase hingetõmbeni. Tulikivi näeb ilmamust- valgena – teda on keeruline veenda selles, et loodusel on palju erinevaid värve. Tulekivi tagasiastumised puudutavad vaid kõige lähedasemaid inimesi, kelle nimel on ta valmis kangelastegudeks. Loomulik tõmme perfektsuse suunas lubab neil saavutada edu ükskõik millises ametis. 2018 aastal peavad tulekivid suunama oma jõupingutused sallivuse taunimiseks. Teie natuuri rahulolematus raskendab suhtlemist lähedastega ja seda saadavad lõputud tülid ja skandaalid. Oskus dialoogi arendada ja vestluskaaslasele järele anda tuleb teile kasuks – diplomaatilised tulekivid võivad arvestada finantsolukorra parandamisega, pere harmooniaga ja see on eriliselt õnnelik aasta mis on täidetud rõõmsate sündmustega.

ÄIKE

Sünniaeg: 14 märts, 8, 28 aprill, 18 mai, 7, 27 juuni, 17 juuli,
6, 26 august, 15 september, 5, 25 oktoober, 14 november,
4, 24 detsember, 13 jaanuar, 2, 22 veebruar.

Äikese inimesed on nagu magnetilised, kes tõmbavad endale ligi keerulisi ja ebatavalisi olukordi. Just seepärast selle märgi all sündinud isiksusi iseloomustab kõrgendatud vastuvõtlikkus depressioonidele ja jõu vähenemisele. Kui äikese elus läheb kõik hästi võib temast saada asutuse hing, sest tema looduse poolt antud energeetika tõmbabki nii inimesi ligi. Nad on suurepärased juhid ja töötajad kellele võib usaldada kõige vastutusrikkaim töö. 2018 aastal peavad äikese inimesed suhtlema lähedastega nii tihti kui võimalik – vaimne toetus ja mõistmine vahendavad depressiooni tekkimise võimalust. Üksikud äikesed võivad saada täielikeks küünikuteks, keda on peaaegu võimatu ümber kasvatada. Kollase koera aasta annab teile rohkelt võimalusi, et muuta sündmuste käiku ja kindlustada endale õnnelik tulevik. Pole välistatud, et pikal reisil kohtate te inimest kellega olete valmis veetma kogu oma ülejäänud elu.

PÄIKE

Sünniaeg: 15 märts, 9, 29 aprill, 19 mai, 8, 28 juuni, 18 juuli,
7, 27 august, 16 september, 6, 26 oktoober, 15 november,
5, 25 detsember, 14 jaanuar, 3, 23 veebruar.

Maia indiaanlased kummardasid seda tootemit. On oluline meeles pidada, et see märk võib tuua mitte ainult õitsengut kuid ka pühkida kõik enese teelt. Päikese põletavad emotsioonid on nii tugevad, et mitte igaüks ei suuda välja kannatada sellist kuumust. Sellised isiksused on ettearvamatud sõnades ja tegudes, neid mõjutavad hetkelised impulsid ja tegutsevad tihti ilma igasuguse loogikata. Särav päikese isiksus, maitsestatud egoismi ja armastusega rikkuse ning luksuse vastu, ei lase tal minna rahvahulga järgi. 2018 aastal tuleb teil leppida faktiga, et teised inimesed pole täiuslikud. Sõpradel ja lähedastel on samasugune õigus vigu teha nagu teilgi. Kui te pidevalt teistele seda ette heidate – riskite jääda uhkesse üksindusse. Kollane koer näitab teile, et täielik juhtimine ja soov domineerida toovad harva head aga oskus saavutada kompromisse mitte ainult ei korrasta isiklikku elu vaid teeb ka teid õnnelikumaks. Pidage meeles: mõnikord on parem anda otsuste vastuvõtmine teiste kätte, lihtsalt nautige tehtut.

Allikas: Ohmygossip.fi