NordenBladet – Kuna ma olen endiselt tõbine (terve pere on juba nädal aega gripiga siruli), olen ära jätnud kõik oma kohtumised (vt. SIIT) sellel nädalal ning töövaimu ka endas kuidagi ei taha leida, mõtlesin, et joonistaks!! Olen elu aeg kunsti ja erinevat käsitööd – joonistamist, maalimist, kudumist, õmblemist, tikkimist, ehete valmistamist jne armastanud. Nõnda mõnus on hetkeks unustada kõik ja lasta oma lapsemeelsus lendu!

Põnev on ka see, et ükskõik mida ma ka ei teeks, kohe tahavad ka lapsed sama teha. Nii armas. Appi, kuidas ma armastan ja jumaldan oma lapsi, lihtsalt raske on sõnades seletada! Ma tean, et kõik vanemad jumaldavad oma lapsi ja ma pole siinkohal mingi erand, aga ma lihtsalt pean seda kõva häälega välja ütlema – armastan, armastan, armastan teid niiiiii väga – minu silmaterad, minu tibupojad, minu kullakallid!!

Ivanka Shoshana täna küll joonistamissoovi ei näidanud, ent mina ja Estella Elisheva tegime kumbki ühe toreda töö. Kuna ka Estella Elisheva on väga loov ja lahtiste kätega, siis meie suured ettevõtjad mõtlesime kohe ka, et teeks kahepeale lasteraamatu – kirjutaks ise muinasjutud ja joonistaks pildid juurde. Mulle see idee väga meeldib! Ja kui meie väike lasteraamatuke trükini ei jõuagi kunagi, on vähemalt oma pere ringis üks väga väärtuslik ja armas lasteraamat, mida riiulis aukohal hoida! Ise tehtud asjadel on karakterit ja justkui hing sees. Oma tehtud asjad toovad kodusoojust ning ise tegemise rõõm on võrratu! Oma pildikese jõudsin juba ka ära raamida ja seinale riputada!

https://www.instagram.com/p/BesNsC3F8YI/?taken-by=helenareetennet

https://www.instagram.com/p/BesOvvhl170/?taken-by=helenareetennet

https://www.instagram.com/p/BesRPkYl8ie/?taken-by=helenareetennet

3x minu töö valmimisprotsess ning all Estella Elisheva joonistus:

https://www.instagram.com/p/BesqTXiFtT_/?taken-by=helenareetennet