NordenBladet – Iisraeli suursaadik Soomes ja Eestis, Mr. Dov Segev-Steinberg ning Iisraeli saatkonna teabejuht Mrs. Elina Mielityinen korraldasid täna (08.detsembril) Tallinna Erateeninduskoolis (TETkool) Eesti ning Soome toidublogijatele ja -ajakirjanikele workshopi, mille käigus tutvustati iisraeli rahvuskööki ning valmis 5 maitsvat Iisraeli rooga.

Koolitust juhtis Tel Aviv´ist pärit iisraeli luksrestorani “Taizu” peakokk Yuval Ben-Neriah. TETkoolis (Sõle 3, Tallinn) võttis meid vastu Olga Teterez.

Eestist olid workshop´il Helena-Reet Ennet (NordenBladet ja OHMYGOSSIP- sites esindaja); Estella Elisheva (NordenBladet ja OHMYGOSSIPteen esindaja); Mari-Liis Ilover (blogist mariliisilover.com); Pille Petersoo (Nami-Nami esindaja); Dagris Punder (blogist n2ljarotid.blogspot.com.ee) ning Kristian Neemela (blogist kristiankokkab.blogspot.com.ee). Soomest sõitsid koolitusele Sanna Autio (S-ryhmä esindaja); Minna Rautio-Pakaste (blogist haarukkavatkain.com); Heli-Hannele Pehkonen (blogist beachhousekitchen.fi); Marja Samuli (Aller Media esindaja); Galith Nadbornik (blogist hungryinhelsinki.com) ja Ofer Amir (fotograaf).

Retseptid (Pita bread; Shakshuka Merguez; Tabouleh Salad & Tuna Tartar; Calamari & Black eggplant cream ja Soft Chicken Shawarma) avaldame nädala jooksul veebilehel NordenBladet.com!

Vaata galeriid üritusest!