NordenBladet – Hiina astroloogia põhineb 12-aastasel päikese-kuu tsüklil ehk Hiina sodiaagil ja taevakehade liikumisel mööda Hiina tähtkujusid, mis on vana Hiina põllumajanduskalendri aluseks. Need tsüklid on jagatud viieks elemendiks. Kogu süsteemi hoiavad ülal harmooniat ja tasakaalu kehastavad yin ja yang (naiselement ja meeselement). Mida räägib Hiina horoskoop meile aga käesolevaks 2018. koera aastaks – milline tuleb see aasta idamaade horoskoobi järgi ja kui edukaks osutub see terve maailma jaoks?

2018 aasta märgiks on idamaade horoskoobi järgi maa elemendi esindaja – Koer (Yellow Dog). Kollase koera aasta algab seekord 15. veebruari hilisõhtul 2018. aastal ja lõpeb 4 veebruaril 2019. aastal. Koer on oma loomult rahulik ja hoolitsev loom. Tema puhul ei ole vaja karta, et ta veaks alt, valetaks või oleks saamahimuline ning seepärast möödub 2018. aasta aususe ja heasoovlikkuse tähe all.

Mida võime Hiina astroloogiale tuginedes oodata käesolevalt Koera-aastalt?
Aastaring tuleb rahulikum kui seda oli Tulikuke aasta. Koera energia on rahulik ja heasüdamlik, iseloomustatakse lojaalsuse ja aususega. Just need jooned hakkavad domineerima 2018 aastal. Horoskoop, mis on koostatud Hiina astroloogide poolt, ennustab, et nüüd suudame me rohkem inimesi usaldada. Loomulikult ei tasu lubada endale liigset kergeusklikkust, mis mitte kellelegi ei tule kasuks. Kui suudame suunata oma tähelepanu ka teistele inimestele ning nende vajadustele, võib aasta tuua positiivse pöörde pideva kaose äärel olevale maailmale.

Hiina horoskoobi ennustus 2018. aastaks
Koer – see on idealistlik märk, mis juhindub eetikast ja iseloomustab väga kõrget ühiskonna teadvust. See ole pisutki egoistlik, seepärast toetab tegevusi, mis mõjuvad positiivselt kõikidele inimestele. Koeral on tugevalt arenenud kaitseinstinkt, ta on kaitsja. Koera natuuriks on hoolitseda kõigi eest, eriti siis kui inimene on nõrk või tema tegevus on mingil määral piiratud. Tema valitsemise all inimesed pööravad teistele inimestele ennastohverdavalt aega ja tähelepanu ning ei karda vajadusel rasket tööd.

Hiina 2018. aasta horoskoop ennustab kogu maailmale palju positiivseid sündmusi.  Aasta avab meile suurepärased võimalused arendamaks rahumeelset koostööd ning juhtatab üksteist toetama. Üsna tõenäoliselt kaob ka pikalt pead tõstnud üleilmse maailmasõja kummitus. Siiski tasuks meeles pidada, et Koer sümboliseerib konservatiivsust ning ei armasta äkilisi revolutsioonilisi muutusi. Koer eelistab tuttavaid olukordi ja püüab iga hinna eest säilitada hetkeolukorda. Kogu ühiskonna ulatuses avaldub see lähenemine konservatiivsete või isegi natsionaalsete liikumiste tugevdamisel. Õnneks mängib 2018. aastal esimest viiulit solidaarsus ja püüdlus dialoogi hoida ning samuti osapoolte vastastikune praktiline koostöö. Kõiki kuulatakse ja kummagi osapoole arvamus ei jää märkamata. Tulemusena võib loota märkimisväärset paranemist nii rahvusvahelises poliitikas kui ka majanduses.

Üks suur positiivne prognoos ongi just majanduse areng. 2018. aasta ennustab mitmete uute projektide sündi, millede peamiseks eesmärgiks on kõikide inimeste elu kvaliteedi parandamine. Meie rahakottides saab olema rohkem raha ning inimeste üldine heaolu tõuseb.

Milliseid suundi toob Koera aasta armastuses?
Koera aasta üldine tendents  on positiivne. Armuküsimustes võib palju muuta paremuse poole. Enamik inimesi märkab oma elu olukorra paranemist. Veelgi enam – saabub hea aeg süveneda armastuse ja sõpruse suhetesse, mis liidab inimesi. See puudutab nii üksikuid inimesi kui ka ühiskonda. Idamaine horoskoop 2018 aastaks annab lootust, et inimesed avavad end rohkem ning jagavad positiivseid tundeid ka väljapoole. Mida võivad loota üksikud 2018 aasta hiina tähemärkide esindajad? Oma üksinduse lõppu! Kuid selleks peavad nad lõpuks kodust välja minema ja olema avatumad teiste inimeste suhtes. Koera aasta toob endaga kaasa võimaluse oma sugulashinge leida.

Majandus ja finantsid koera aastal.
Saabub unikaalsete võimaluste aeg, mida püüdke kasutada oma eesmärkide nimel. Teie rahalised probleemid võivad kiirelt ja sujuvalt lahenduse leida, kuid tingimusel, et teete panuse koostööle ja vastastikusele aitamisele. Me peame kõik olema ausad, viisakad ja lojaalsed, kui tahame saavutada edu. Maailma majandus areneb hästi. Paljud riigid hakkavad omavahel koostööd tegema täiesti uuel tasemel.

Peamine sõnum 2018 aasta hiina horoskoobil on: pidage meeles, et teistega koostööd tehes võite saavutada palju rohkem, kui üksi tegutsedes!

Tähtis asi: kui teie elus on keegi keda võite jäägitult usaldada, siis hoidke ja hoolitsege tema eest.
Hoiatus 2018 aastaks: kui te kedagi solvate, siis üsna kiiresti kohtute selle teo tagajärgedega.
Kuldne mõte 2018 aastaks: nõusolek ehitab, lahkarvamused hävitavad.

Allikas: Ohmygossip.fi

 

Märksõnad: koer, koera aasta, kollase koera aasta, horoskoop, armastus, raha, töö, suhted, kodu, isiklik elu, ennustus, mida ennustab, horoskoop 2018, horoskoop täna, horoskoop sobivus, vaata oma horoskoopi aastaks 2018, horoskoop aastad, horoskoop aasta, horoskoop aastaks 2018, sünnikaart, hiina horoskoop, suur ülevaade. tähtkujud, sodiaagimärgid, astroloogia, sodiaagi tähtkujud, astroloog, kes on astroloog, milline tuleb uus aasta, Jäär, Sõnn, Kaksikud, Vähk, Lõvi, Neitsi, Kaalud, Skorpion, Ambur, Kaljukits, Veevalaja, Kalad. Vaata mida tähemärgid sinu sodiaadimärgi kohta räägivad, taevas, sodiaadimärk, aastad, elemendid, isiklik horoskoop, kes sa oled, horoskoop kuude lõikes, mees, naine, looma aastad