NordenBladet – Möödunud sügisel toimunud ülipopulaarne KOOSTÖÖSEMINAR: uued tehnoloogiad ja looming tuleb uuesti ja veelgi sisulisemalt ning praktiliste näidete varal.

Tehnoloogia ülikiire areng loob kunstis ja disainis uusi ja enneolematuid võimalusi. Tallinna Tehnikaülikool on arendamas erinevaid 3D-printimise ja kiirprototüüpimisega tehnoloogiaid, mille kasutuselevõtt muudab nii loomingu kavandamist kui teostamist.

Koostöös Eesti Kunstnike Liiduga korraldab TalTech 11. juunil kell 10.00-12.30 uusi seadmeid, nutikaid tehnoloogiaid ja tehnikateadlastega koostöövõimalusi tutvustava seminari kunsti- ja disainivaldkondade esindajatele.

Seminari toimumisaeg: 11.06.2019 kell 10.00-12.30
Seminari toimumiskoht: TalTech (Ehitajate tee 5)

Registreerumine seminarile on avatud 10. juunini või kuni kohtade täitumiseni SIIN

09:30
Tervituskohv

10:00
Tervitussõnad. – Mehaanika ja tööstustehnika instituudi direktor Kristo Karjust
Materjalitehnika teaduskeskuse uurimissuunad ja võimalused – prof Jakob Kübarsepp
Metalli 3D printimise uus seade TalTech-s ja selle kasutusvõimalused disainis ja kiirprototüüpimisel – ProtoLab juht Lauri Kollo
SmartIC projekti võimalused kompuutertomograafia suunal – Kompuutertomograafia labori juht Tõnu Leemet (EMÜ) vanemteadur
Plasti 3D printimise rakendused – Meelis Pohlak
SmartIC projekti võimalused VR/AR suunal – Tauno Otto

11:30
Laborites seadmetega tutvumine. Külastame Metalli 3D printimise Protolabi, robootika demokeskust ja isesõitva auto prototüüpimislaborit.

Seminaril osalemine on tasuta.