NordenBladet – Esmaspäev algas väljapuhanult ja rahulikult, mis tähendab, et tõotab tulla edukas, tore ning tegus nädal! Pikk mitmekülgne kiirustamata hommikusöök – milline luksus ning postiivne algus päevale! Ärkan alati pigem varem ning teen Allanile ja lastele kaunilt serveeritud hommikusöögi. Ise joon kohvi ja söön tavaliselt veidi hiljem, siis kui pere on kooli-tööle saadetud. Allan saab lastega suurepäraselt läbi ning kuigi see pole ju tema kohtustus, viib ka tema neid tihti hommikul linna kooli.

Hommikul ootasid mind kodutööd (same old, same old – pesin pesu ja nõusid, sorteerisin laste riideid, koristasin, mürasin kassiga), siis 90 minutit klassikalist massaazi Saku ilusalongis ning poeskäik. Seejärel tegelesin NordenBladet´iga. Sellel aastal on plaan lisaks tõlke-pluginale (millest kirjutasin ka SIIN), välja töötada ja arendada veel mitmeid NordenBladet´i rakendusi, mida on kõigil võimalik hiljem ka WordPressist alla laadida. How fun! Lisaks on plaan uuendada ning tegeleda ka  NordenBladeti theme´iga. Lõviosa meie lugejatest kasutab mobiili. Uskumatu eks! Kui ma statistikat ei teaks, siis pakuksin, et enamus loeb veebilehti ikka läbi arvutiekraani, aga ei. Aina enam saadakse uudised kätte mobiili teel ning see tähendab, et online-meedia peab olema võimalikult mobiilisõbralik.

Peale hommikusöögi pilte juba sellest, mis nädalavahetusel tegime ning mis veel põnevat toimunud on…






Uuuh.. millest alustada?! Mõlemad lapsed, Estella Elisheva (15a) ja Ivanka Shoshana (13a) käisid Keilas esimest Covid-19 vaktsiini saamas. Said Pfizer-BioNTech vaktsiini. Teise süsti saavad oktoobri lõpus. Kas saatsin nad sinna kerge südamega? Mitte eriti, aga kaldun siiski sinna leeri, kes meditsiini usaldavad. Samuti soovin, et saaks pöörduda normaalsesse ellu – reisida, käia vabalt teatris, restoranis, üritustel jne. ning seda ka lastega.

Käisime Põhjamaade kõrgeimas avatud vaateplatvormis –  Tallinna Teletornis (Kloostrimetsa tee 58 A, 11913 Tallinn), kus nautisime 360-kraadist panoraamvaadet ning külastasime näitus “Geeniaalne”. Rõõmsa üllatusena tuli see, et ülalt paistis palju metsa! Arvasin miskipärast, et näeb pigem palju paneelmaju ja ehitisi aga näe, eksisin! Tallinnas on kõvasti rohelust! Super! Käisime ka Pirital restoranis St. Patrick´s (Supluse pst. 1). Tellisin “Veise steik sisefileest pipra-koorekastmega” (13.90 eur), “Bataadifriikartulid kastmega” (4.90) ning jasmiini tee.





Viimase aja tähtsündmus oli Allani isa Reinu 67-aasta sünnipäev, mis sai uhke avapaugu eelmisel nädalal Harjumaal Jõekääru perepuhkuse keskuses (Jõekääru talu, Sõitme küla, Kuusalu vald, 74601). Kõik külalised said forelli püüda ning veetsime vabas õhus mõnusalt aega. Sellel nädalavahetusel oli pereringis sünnipäev Vol2, kus nautisime Allani venna Ardo valmistatud mereande – teod, krevetid, vähid, sinikarbid jne. Yummy! Tõeline gurmaanide gurmeetoidu ralli ning lähedastega veedetut kvaliteetaeg!  Pilte Ardo kokkamisest näeb ka minu ühest varasemast blogist – SIIN! Või ärge parem vaadake, teil läheb kõht tühjaks 😀 Hahaa…

Minu meelest elu suurim luksus on vabadus ning kui teil on vabadus ise oma aega planeerida ning veedate selle pere ja lähedastega, siis olete maailma kõige õnnelikumad inimesed! Soovin teile palju ilusaid hetki ja armastust! Armastus on elus kõik, mida me vajame!

Selleks korraks kõik! Kallistan!

 














Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Mis see oli, mis minuga juhtus?
Helena-Reet: Meie elu maal ehk Kardashianid Eesti moodi.. või mis iganes + Retsept: Aasiapärased vürtsikad veiseribad särtsakas kastmes
Helena-Reet: 4 sünnipäeva (SUUR GALERII!)
Helena-Reet: Kolmas puugivaktsiin ning plaanid tänaseks
Helena-Reet: Tartus ERM´is käik, mehed ajasid end kiilaks + ülestunnistus: Jah, mul on uus mees!
Helena-Reet: Küla jaanituli, teine koroonavaktsiin, aiatööd ning mõnus laupäevaõhtu Keilas restoranis Legends Diner + FOTOD!
Helena-Reet: Vadakuvalgust ja rahulikust päeva algusest, uuest murutraktorist, kollektsioon “Ivanka” ning veel tänasest päevast…
Helena-Reet: Suvi!!! Meie nädalavahetus + SUUR GALERII!
Helena-Reet: Hygge hommik, veidi reklaami meie E&S hitt-tootele, sulgpall ning tänane päev läbi SUURE PILDIGALERII!
Helena-Reet: Aiast inspireeritud maal “Lapsepõlv”, veel üks tarbijamäng, lunaraha eest saadav kingitus, mõnusad RMK puhkealad ning nädala suursündmus! + SUUR GALERII KÕIGEST!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshana läbirääkimised Kaup24-ga, ajakirjandustellimused ja tarbijamängud
Helena-Reet: Ivanka Shoshana sünnipäev VOL2, muremõtted, uus elupuuhekk + põnevad külalised
Helena-Reet: Laste sünnipäev – toidumenüü, outfit ja galerii!
Helena-Reet: Vabadus ise oma aega planeerida on luksus, mida armastan üle kõige!
Helena-Reet: Kuldne võtmekimp, millega avanevad taevaväravad; eilsed askeldused aias + mega hea KARULAUGUSALATI RETSEPT!
Helena-Reet: Emadepäev + Maikuu toimetused aias
Helena-Reet: Lag ba-Omer, Volbripäev, Teeme ära!, Loomaaias käik, “Pingviinipoeg Lolo seiklused” jpm. + nagu ikka mõnded mõnusad TOIDUJUTUD!
Helena-Reet: Kokkuvõte möödunud nädalatest + PALJU PILTE!