NordenBladet – Siit tulevad nüüd kõige värskemad IT-uudised, mis seotud minu erinevate ettevõtmistega. Alustuseks ehk see, et NordenBladeti IT-osakond hakkab erinevaid lahedaid WordPressi pluginaid progema, mis on kasutajatele täiesti tasuta! How cool is that?!

Esimene “Translation plugin By NordenBladet” (inglise keeles panime pluginale sellise kirjelduse: Free WP and Woocommerce Translation plugin by NordenBladet IT department. Multi-language possibilities. Easy Translation Plugin for WooCommerce, WordPress Websites and Blogs.) on meie enda lehel juba beta-faasis ehk testimisel. Niipea, kui oleme kindlad, et see on tip-top töökorras ja super hea,  laseme selle ka vabavaralisena kõigile huvilistele tasuta kasutamiseks WordPressi pluginate alla saadavale. Minul on praegu selle pluginaga veebileht Elisheva & Shoshana (ElishevaShoshana.com) kuuekeelseks tehtud (samad lingid teenindavad osavalt erinevaid keeli). Hea on see seetõttu, et kõike saab hallata ühest kohast, ühe ja sama lingiga saab kuvada erinevaid keeli ning samuti ei pea ka erinevate lehtede eest topelt kulusid kandma. Nii seletades tundub võib-olla koheselt ehk veidi keeruline, kuid kui selle kõigile tasuta laivi laseme, seletan kindlasti pikemalt!

Minu käsitöölehel ja veebipoel – Elisheva & Shoshana´l on nüüd ka Maksekeskus AS taga. Tulge ostma!! 🙂 See võimaldab teil teha makseid lisaks seni olnud PayPal´ile ka läbi Eesti, Soome, Rootsi, Läti jne pangalinkide. Mugav, lihtne, turvaline! Valisime hetkel nemad, sest nad olid kõige tuntumad, kuigi turul on ka teisi ning tunduvalt paremate tingimustega pakkujaid. Loodan, et koostöö hakkab sujuma ja tasub ka ära. Hetkel mul Maksekeskusega isiklik kogemus puudub ja ei oska öelda, kas soovitan neid või mitte. Elame-näeme.











Nüüd on meie toodete ostmine läbi meie veebipoe tõeliselt lihtne! Tule shoppama!
Kasuta allahindluskoodi /sooduskoodi / kupongikoodi : “NordenBladet” ning saa kõigilt toodetelt märtsi lõpuni -15% soodustust!