NordenBladet – Suvi on olnud kirju – möödas on palju kannatusi, ent peale on tulnud ka kuhjaga toredaid sündmusi (näiteks näitus ERM´is, maja väljaost, aiakujundus, remont, autotripid jne.). Aastaid kestnud lahkuminek, advokaadid, kohtuskäik, kinnisvara hindamised ja vara jagamine on lõpuks ühelpool ning võib öelda, et suhtlus minu ja mu endise elukaaslase ja laste isa vahel on hetkel suhteliselt normaalne.

Lahutused pole kunagi “toredad sündmused” ning kui oled kellegagi pool elu koos elanud, on loomulik, et hing on pikalt haige, nutt pressib aeg-ajalt peale ning raske on olla. Isegi siis, kui elus on juba uus lehekülg keeratud. Isegi siis, kui oled leidnud hingesugulase ja tunned sügavat austust ja armastust kellegi teise vastu. Aga tänases blogis peatuks hoopis sünnipäevadel, mida viimasel ajal on olnud hulgi! Kohe kõigest lähemalt!

#1 Juuli lõppAllani sünnipäev Taagepera lossis
Peale koduseid õnnesoove, saatsin lapsed Mõiku vanaema-vanaisa juurde ning startisime Allaniga kaheks päevaks Lõuna-Eesti poole teele, et seal Allani 36 aasta sünnipäeva pidada. Imekena kingitus Allani vanematelt! Kavas oli päev Taagepera Wagenküll SPA´s, õhtu Wagenküll restoranis ning öö imeilusas ajaloolises lossis. Appi, kuidas mulle Taagepera lossi interjöör (eriti just välisilme) meeldib! Nii minulik! SPA, mis nüüd hiljuti sinna ehitati, on ka väga mõnus. Soovitan!

(blogi jätkub peale galeriid)









Järgmisel päeval sõitsime Tartusse. Kõigepealt käisime Lange motokeskuses rallit sõitmas (noh õigemini mehed sõtsid ja me elasime kaasa) ning siis läksime Eesti Rahva Muuseumisse, kus andsin meie kunstinäitusest Aktuaalsele Kaamerale (vaata SIIT) ja Kuku raadiole intervjuu (kuula SIIT) ning vaatasin rind uhkusest kummis veelkord meie näitust ja imetlesin Elisheva & Shoshana tooteid, mis on saadaval ka ERM´i poes! Õhtul aga sõitsime Kiidjärvele etendust Vana klaver vaatama.





#2 Augusti algus – Allani ema sünnipäev Tallinnas Elamusgolfi keskuses
Allani ema pidas seekord sünnipäeva Vabaduse väljaku all asuvas Elamusgolfi keskuses. Kaval koht sünnipäva pidamiseks, kui on plaan pakkuda kaasahaaravat meelelahutust ka lastele. Seal on väga mõnusad minigolfi rajad, discgolf ning kohapeal on võimalik tellida ka pizzat, praade ja suupisteid. Mitu tundi põnevat ajaveetmist garanteeritud!





#3 Eesti iseseisvuspäev ja minu sünnipäev 20. augustil
Ka mina olen Lõvi tähtkuju esindaja nagu kaks varasemat sünnipäevalast! Kurr-kurr! 🙂 Pidu meeldib mulle korraldada kõikidel teistel päevadel va oma sünnipäev, seetõttu pole ma ametlikult juba aastaid sünnipäeva pidanud… aga rõõm, kui mind tähtpäeval meeles peetakse, soojendab ikkagi südant! Estella mängis mulle hommikul viiulit, Allan kuhjas lilledega üle (sõna otseses mõttes!) – ostis lõikelilli, lillepotte tuppa ning õue jaoks terve lillepeenra pluss kultuurmustikaid! Nii armas! Aknast välja vaadates ootas õues laual shampanja, lilled ja tort ka Allani venna perelt!  Lõunaajal käisid läbi vanemad, kes tulevad alati ka kutsumata.. hahaa. Kuna ma olen sündinud 20. augustil, siis peab pidu terve Eesti!








#4 Augusti lõpp – isale üllatus-sünnipäev
Isa 78-aasta sünnipäeva plaanisime pidada Murimäel, meie juures aias, ent pikalt kestnud kaunis ja soe suvi otsustas just nädalapäevad varem otsa saada ning meie plaanid untsu keerata. Seetõttu otsustasime suht viimane minut ümber ning kutsusime külalised vanema õe Marie juurde Tartusse. Sünnipäev oli omadekesis ja hubane – käisime saunas, tünnis, basseinis, mängisime kaarte ning sõime isevalmistatud head ja paremat.



Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:

Helena-Reet: Kolmas puugivaktsiin ning plaanid tänaseks
Helena-Reet: Tartus ERM´is käik, mehed ajasid end kiilaks + ülestunnistus: Jah, mul on uus mees!
Helena-Reet: Küla jaanituli, teine koroonavaktsiin, aiatööd ning mõnus laupäevaõhtu Keilas restoranis Legends Diner + FOTOD!
Helena-Reet: Vadakuvalgust ja rahulikust päeva algusest, uuest murutraktorist, kollektsioon “Ivanka” ning veel tänasest päevast…
Helena-Reet: Suvi!!! Meie nädalavahetus + SUUR GALERII!
Helena-Reet: Hygge hommik, veidi reklaami meie E&S hitt-tootele, sulgpall ning tänane päev läbi SUURE PILDIGALERII!
Helena-Reet: Aiast inspireeritud maal “Lapsepõlv”, veel üks tarbijamäng, lunaraha eest saadav kingitus, mõnusad RMK puhkealad ning nädala suursündmus! + SUUR GALERII KÕIGEST!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshana läbirääkimised Kaup24-ga, ajakirjandustellimused ja tarbijamängud
Helena-Reet: Ivanka Shoshana sünnipäev VOL2, muremõtted, uus elupuuhekk + põnevad külalised
Helena-Reet: Laste sünnipäev – toidumenüü, outfit ja galerii!
Helena-Reet: Vabadus ise oma aega planeerida on luksus, mida armastan üle kõige!
Helena-Reet: Kuldne võtmekimp, millega avanevad taevaväravad; eilsed askeldused aias + mega hea KARULAUGUSALATI RETSEPT!
Helena-Reet: Emadepäev + Maikuu toimetused aias
Helena-Reet: Lag ba-Omer, Volbripäev, Teeme ära!, Loomaaias käik, “Pingviinipoeg Lolo seiklused” jpm. + nagu ikka mõnded mõnusad TOIDUJUTUD!
Helena-Reet: Kokkuvõte möödunud nädalatest + PALJU PILTE!