NordenBladet – Eestis oli täna öösel nii soe, et magasin aken pärani. Hommikul ärkasin kell kaheksa ning siis tegin pannkooke, mida nautisime eelmisel aastal metsa alt korjatud mustika toormoosiga. Tänane päev ongi suuresti toitu valmistades ning sööki nautides möödunud. Milline lukus!

Ma usun, et see on suur luksus, kui sul on aega (leiad selle aja!) ja veedad selle perega. Mul on olnud koduabilised (kes ühtlasi on ka aedniku, koka ja lastehoidja kohustustega tegelenud) aastaid, aga täna tahan kõike teha ise. Naudin seda ja arvan, et see on suurem luksus, kui pidada abilisi. Võib-olla kui ettevõtetega jälle kiiremad ajad tulevad, ostan vahel abi ka sisse aga kui selleks otsest vajadust pole, siis püüan kõik ise teha ja oma ärid ja ettevõtmised nii planeerida, et elu ei muutuks orav-rattas ettevõtete püstitamiseks ning aina uute ja uute tippude vallutamiseks. Miks? Sest mul on see võimalus, võimalus ise oma aega planeerida! Luksus ise oma kodu nautida, ise oma lastega 100% koos olla, vabadus ise valida toitu ja seda südamega valmistada ning perele kaunilt serveerida.

Täna hommikuks tegin pannkooke, Estella Elisheva tegi endale smoothi ning sõitis siis jalgrattaga Sakku jalgpalli trenni. Seejärel koristasin, pesin pesu ning võtsin ette laste suvetoa koristuse. Ma ei tea kuidas, aga mul lihtsalt kogunevad asjad.. seal kus on vaba pind, seal on varem või hiljem ka asjad :D. Ma arvan, et kui mul oleks ka 1000 või 2000 ruudune maja, siis ühel hetkel jääks mul ruumist puudu. Kui homme ilm alt veab, siis mängivad lapsed suvetoas, mitte õues. Homseks on plaanitud meie pool aias väike Estella Elisheva (homme 15-aastane!!!) ja Ivanka Shoshana (23.mail 13a!!!) ühissünnipäev. OMG! Nad on juba nii suured!

Lõunaks tegin kinoad, hakkliha kastet ja karulaugu salatit ( jaaaaa, seda sama mega head salatit, mille retsepti avaldasin SIIN). Katsin laua õue ja nautisime imehead toitu koos imeilusa ilmaga! Seejärel käisin poes ning tegin homseks laste sünnipäevaks kaks maasika-banaani-vahukoore torti! Nüüd hakkan homseks teisi toite valmistama ja õhtul tulevad juba esimesed kaugemad külalised – vanem õde Marie koos poja Lauriga 🙂

Kallistan! Peatse blogimiseni!

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Fotod: NordenBladet (Helena-Reet Ennet)