NordenBladet – Imelised ilmad on olnud üle Skandinaavia! Nädalavahetus oli Eestis täis troopika! Nautisime päikest ja kaunist aeda! Hommikusöögiks olid maasikad ning tüümiani ning sireliõitega kaunistatud võileib. Lõikasin hekist vaasi värskeid sireleid ja ostsin poe ees lilli müüvalt memmekeselt kaks kimpu piibelehti.

Seejärel oli õue minek. Nagu osade piltide pealt näha, on osa aiast niidetud ja osa mitte. Kuna mul on hiigelsuur maalapp, siis esiteks ei jõua kõike kogu aeg niita ning teiseks mulle meeldib jätta mesilaste tarvis lapikesi, kust nad saavad mett koguda. Ivanka Shoshana tõi teki õue ja võttis poolvilus päiksevanne, luges raamatut ja kiikus. Estella tegi trenni ning vaatas mingeid anime multikaid. Mängisime sulgpalli ning ostsime uue põneva soome puuseppade poolt vamistatud vabaõhumängu “Mölkky”. Kaks päeva oleme söönud Karni Piri-Piri vürtsikat šaslõkki. Ühel päeval praadisin pannil ja eile grillisime õues. Ka värske salati liha kõrvale ning liha kaunistasin sireliõitega! Mulle nii meeldib toitu kaunistada (söödavate taimedega) ning ilusti serveerida käsiööna valminud keraamilistelt nõudelt – tekitab eriliselt koduse ja hubase tunde.

Eile tehti mulle ka kaks eriti ilusat komplimenti. Esiteks, üks sõber ütles: “Oled hoolitsev nagu Muumi-mamma, kas sa mind lapsendada ei taha?” ning teiseks öeldi, et “Sinu kodu on üleni kunstiteos”. Tore on kuulda positiivset tagasisidet. Nädalavahetus oli väga chill! Elu maal on imeline – luksus ruudus!

Täna lähen Laulasmaale LaSpa-sse ja siis tagasi töölainel. Kallistan!





















Loe ka teisi minu hiljutisi blogipostitusi:

Helena-Reet: Hygge hommik, veidi reklaami meie E&S hitt-tootele, sulgpall ning tänane päev läbi SUURE PILDIGALERII!
Helena-Reet: Aiast inspireeritud maal “Lapsepõlv”, veel üks tarbijamäng, lunaraha eest saadav kingitus, mõnusad RMK puhkealad ning nädala suursündmus! + SUUR GALERII KÕIGEST!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshana läbirääkimised Kaup24-ga, ajakirjandustellimused ja tarbijamängud
Helena-Reet: Ivanka Shoshana sünnipäev VOL2, muremõtted, uus elupuuhekk + põnevad külalised
Helena-Reet: Laste sünnipäev – toidumenüü, outfit ja galerii!
Helena-Reet: Vabadus ise oma aega planeerida on luksus, mida armastan üle kõige!
Helena-Reet: Kuldne võtmekimp, millega avanevad taevaväravad; eilsed askeldused aias + mega hea KARULAUGUSALATI RETSEPT!
Helena-Reet: Emadepäev + Maikuu toimetused aias
Helena-Reet: Lag ba-Omer, Volbripäev, Teeme ära!, Loomaaias käik, “Pingviinipoeg Lolo seiklused” jpm. + nagu ikka mõnded mõnusad TOIDUJUTUD!
Helena-Reet: Kokkuvõte möödunud nädalatest + PALJU PILTE!