NordenBladet – Olen nädala algusest saadik olnud väsinud ja tõbine.. Täisesti nõme on olla haige! Mulle meeldib tegutseda ja lähen närvi, kui aeg kaob käest ja seda ei saa kasulikult ja efektiivselt veeta. Aga tervist (loe: ka kurnatust) eirata ei saa, kuigi püüdsin.

Teisipäeval lapsi kooli viies tundsin, et rinnus hakkab pistma ja pitsitama (enam vähem infarktieelse seisundi tunne, mitte et ma teaksin, mis tunne see on.. aga jah…). Pidasin auto kinni ja helistasin Allanile. Ütlesin, et imelik tunne on, et hingata on raske ja tunnen kerget paanikat. Peale laste kooli viimist pidin minema suuhügienist Marina Sõõru juurde Unimed kliinikusse. Kardan nii hambaarste kui võõraid maanteid (trajektoorid, mida varem sõitnud pole, või kohad, kus parkimine pole igapäevane, tekitavad minus stressi ja ärevust). Tegime videokõne ja teda nähes rahunesin maha. Ta mõjub mulle alati turvaliselt ja rahustavalt. Armastus reaalselt ravib!!! ❤ Allan mõjub mulle kui rahusti – ta on suur ja tugev ja tark – tema käte vahel on turvaline, tema hääl on rahustav, ta alati teab, mis igas olukorras on parim, ta on lahtiste kätega ning nutikas… + super rahulik ja konkreetne, mis minu puhul on must have!

Õnneks olin varunud ka piisavalt aega ja sain normaalselt pargitud ja õigeks ajaks kohale. Suuhooldus maksis 70.- EUR (sisaldas hammaste mehaanililist puhastust, hambakivi eemaldust ja soodapesu). Peale seda läksin Järve Selverisse. Mina, pühendunud koduperenaine, leidsin sealsest Apollo raamatupoest kaks väga lahedat ja inspireerivat kokaraamatut – Lia Virkuse “Minu parimad” (31.95 EUR) ja Ragne Värgi “Koogid – lihtsad ja küpsetamata” (21.90 EUR). Lehitsesin neid poes ja mõtlesin, et ei jõua ära oodata, et kõiki neid lahedaid retsepte ise kodus perele järgi teha! Tõesti, mõlemas on palju põnevaid ja ahvatlevaid retsepte! Yummm***

Seejärel sõitsin koju, et valmistada lõunaöök. Tegin rahustavat kummeliteed ja värske magusa hapukoore lehtsalati, vürtsika kartulipüree ning paneeritud viini šnitsli juustuga ning siis läksin Saku keskuses olevasse ilusalongi ripsmehooldusesse ja maniküüri. Salongis hakkas mul aga ootamatult uuesti paha – suure vaevaga suutsin seal oma iluprotseduuride aja ära olla ning tagasi kodus olles läksin otse voodisse. Rinnus pitsitas kella kahest päeval kella kaheksani õhtul, samuti oli 37.1 palavik. Ei tea siiani, mis see oli. Kas paanikagoog võib nii kaua kesta? Mis minuga toimus? Ei tea. Ka järgmistel päevadel oli nõrk olla, alles täna õhtu hakkas parem. Koroona sümptomeid mul ei olnud, samuti olen ka kaks korda AstraZeneca vaktsiiniga vaktsineeritud.





 


Allan tõi mulle taaskord lilli.. niisama. See teeb nii rõõmu! Minu meelest see, kui mehed naistest hoolivad ja tähelepanelikud on, on super mehelik ja lahe! Imearmas! Olin nii õnnelik! Ma ei tea, mis see on, kas olen lihtsalt nii ülepeakaela armunud või ta ongi reaalselt maailma lahedaim mees! Meil lihtsalt kõik nii klapib – visioonid, vaated, tunded, maitsed, unistused, reaalsus jne… Tema on mehelik, mina olen naiselik, tema on domineeriv, minule meeldib jõuline ja juhtiv mees. Täna oli mul veidi parem olla ja kukkusin kohe toimetama! Koristasin ja sorteerisin kodus, tegin NordenBladet´isse uudiseid, kokkasin maitsva õhtusöögi (karri kana, tervisest pakatava värske paprika-pesto salati ning kõrvale sooja kuskussi). Õhtul tegime koos aiatöid.

Aed on lahe! Loodus on mega! Aiatööd on lahedad! Meile mõlemale meeldib looduses olla ning progress. Mõnus on vaadata, kui oma kätega saab midagi tehtud! Pügasime ühe jupi kuusehekki (igasugu hekke meil jagub, sest maa-ala on väga suur) ning samuti lõikasime tagasi ja kujundasime ilusaks mitmeid ilupõõsaid. Seekord juba aga veel paremate töövahenditega!!! Kirjutasin SIIN, kuidas ja millega pügasime hiljuti kuusehekki, ent nüüd ostsime veel parema töövahendi ja ütlen ausalt – see on imeline! Suur vahe on, millega tööd teha. Professionaalsed tööriistad teevad elu tunduvalt kergemaks ja tulemus jääb ka palju kenam! Allan lõikas ning mina vedasin oksi! Nii tore on üheskoos toimetada! Super fun!








Ilusat õhtut! Kallistan!

 

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Meie elu maal ehk Kardashianid Eesti moodi.. või mis iganes + Retsept: Aasiapärased vürtsikad veiseribad särtsakas kastmes
Helena-Reet: 4 sünnipäeva (SUUR GALERII!)
Helena-Reet: Kolmas puugivaktsiin ning plaanid tänaseks
Helena-Reet: Tartus ERM´is käik, mehed ajasid end kiilaks + ülestunnistus: Jah, mul on uus mees!
Helena-Reet: Küla jaanituli, teine koroonavaktsiin, aiatööd ning mõnus laupäevaõhtu Keilas restoranis Legends Diner + FOTOD!
Helena-Reet: Vadakuvalgust ja rahulikust päeva algusest, uuest murutraktorist, kollektsioon “Ivanka” ning veel tänasest päevast…
Helena-Reet: Suvi!!! Meie nädalavahetus + SUUR GALERII!
Helena-Reet: Hygge hommik, veidi reklaami meie E&S hitt-tootele, sulgpall ning tänane päev läbi SUURE PILDIGALERII!
Helena-Reet: Aiast inspireeritud maal “Lapsepõlv”, veel üks tarbijamäng, lunaraha eest saadav kingitus, mõnusad RMK puhkealad ning nädala suursündmus! + SUUR GALERII KÕIGEST!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshana läbirääkimised Kaup24-ga, ajakirjandustellimused ja tarbijamängud
Helena-Reet: Ivanka Shoshana sünnipäev VOL2, muremõtted, uus elupuuhekk + põnevad külalised
Helena-Reet: Laste sünnipäev – toidumenüü, outfit ja galerii!
Helena-Reet: Vabadus ise oma aega planeerida on luksus, mida armastan üle kõige!
Helena-Reet: Kuldne võtmekimp, millega avanevad taevaväravad; eilsed askeldused aias + mega hea KARULAUGUSALATI RETSEPT!
Helena-Reet: Emadepäev + Maikuu toimetused aias
Helena-Reet: Lag ba-Omer, Volbripäev, Teeme ära!, Loomaaias käik, “Pingviinipoeg Lolo seiklused” jpm. + nagu ikka mõnded mõnusad TOIDUJUTUD!
Helena-Reet: Kokkuvõte möödunud nädalatest + PALJU PILTE!