NordenBladet – Uus aasta, uued võimalused ning uus suhtumine – ole alati positiivne! Jäta hüvasti hallist ilmast tingitud masendustundega ning ela oma elu igalt päeva rõõmsa ja reipana. Kaunilt viimistletud meik, shoping, värviteraapia, koosveedetud aeg sõpradega, hea muusika ning jalutuskäik – need teevad teiega imet!

#1
Meik on kõige kiirem ja lihtsam viis tuju tõstmiseks igal aastaajal. Ja talv ei ole selles osas a) mingi erand; b) aeg, mil peaksid tulipunase huulepulga või troopiliselt kuuma lauvärvi kandmisest loobuma. Selleks, et meik väga heledaks muutunud nahal liialt karjuvana ei tunduks, loobu rangelt piiritletud huulekontuurist, eelistades kergelt hajutatud huuli, justkui oleksid tunde kirglikult suudelnud. Erksavärvilise suitsusilma saad asendada oma lemmiktoonis teostatud jämeda kassisilmameigiga.

#2
Šoping on võimeline ravima ka kõige tõsisema depressiooni, kuid tegelikult aitab halvast tujust vabaneda ajaproovi läbinud värviteraapia, mille teostamiseks leiad midagi sobivat ka omast kapist. Rõõmsameelsad toonid nagu oranž, punane või erkroheline sobivad suurepäraselt kokku igapäevaste talviste lemmikutega nagu hall ja beež. Samas toimib üks väike värvisähvatus riietuses sama värskendavalt nagu äsja väljapressitud apelsini-greibi mahl.

#3
Veel üks tore viis tuju tõstmiseks (ja sõpradega kohtumiseks) on korraldada enda juures üks väike istumine. Miks mitte täna? Kutsu oma sõbrannad külla, avage glögipudel, küpsetage koos kooki. Otsi välja vana ja hea Twister või Monopoly – usu, need on asjad, mida armastavad endiselt kõik.

#4
Mis on tüdrukute parimad sõbrad halva tuju päeval? Ei, mitte teemandid (kuigi ilmselt suudaksid ka need suunurgad ülespoole lükata) – kõrvaklapid ja hea muusika!

#5
Mine metsa jalutama. Ja vabandused stiilis “seal on külm ja vastik” ei lähe arvesse. Mõtle Siberi koolilastele, nemad peavad hakkama saama palju hullemate ilmatingimustega. Otsi välja oma kõige paksem kampsun, mähi end salli sisse kuni silmadeni välja, asenda nahkkindad villaste kinnastega ja pane jalga korralikud sokid. Värske õhk teeb ka nahaga imesid.

Avafoto: NordenBladet
Allikas: ajakiri Iluguru