NordenBladet – Selle nädala märksõnad on: armastus, armastus, veel natuke armastust, hilja üles, hilja voodi, erakordselt palju Netflixi seriaale ning ettevalmistused nädalalõpuks! Homme, 22. oktoobril saab meil Allaniga poolteist aastat tutvumisest. Nii äge, olen reaalselt nii õnnelik temaga! Kes ei usu, siis võin nüüd omast kogemusest 100% kinnitada, et hingesugulus ja maksimaalne klapp (nii vaimne kui seksuaalne) on olemas! Andku Kõige Kõrgem, et see oleks igavene!

Täpsemalt – kujutage ette, et unistate millestki erakordsest ja reaalsus on veel parem! Allaniga on meil selline tunne kogu aeg – iga hommik, iga lõuna, iga õhtu, iga koos ja lahus oldud hetk. Me ei väsi üksteisele komplimente tegemast ning üksteist hoidmast ja austamast. Tema on jõuline ja domineeriv juht, keda olen terve elu oma ellu oodanud! Teda on lihtne armastada, sest kui mees teeb meeste asju ning naine on naiselik, siis juba looduse poolt on seatud nii, et kõik sujub. Ta teab alati, mida ta teeb, ning nii kerge on “lihtsalt olla”. Eriti veel seetõttu, et oma töö-elus olen ise ka juht ja otsuste vastuvõtja. Arvan, et olen vägagi otsekohene, otsustusvõimeline, enesekindel, teadlik ja domineeriv ning nii super võimas on tunda, et mees on VEEL PALJU  (otsustus)võimelisem ja domineerivam. Tulevik saab ainult parmaks minna! Kujutage ette mind minu loovusega ning teda oma kaalutletud otsustusvõime- ja juhtimisoskustega.  Kujutage ette mind minu 25-aastase ülemaailmse meedia pagasi- ning tutvustega ja teda oma seinast-seina IT oskuste- ja teadmistega. IT- valdkonnas pole koodi, mida ta ei oleks suuteline kirjutama või “murdma”. Mina oma grandioossete ja lõpmatute ideedega ja tema oma teadmiste ja lahendustega…   Me oleme fucking super couple!  Excusemoi.. my language… See on adrenaliin, mis meil koos olles ei lõppe!

Mingil päeval tuli meil kusjuures suhetest juttu ja ta ütles: “Olen nii õnnelikus suhtes singa“. Ei salga, ausalt, seda on mega hea kuulda ja ma tunnen tema vastu sama! Kui väga aus olla, siis on mul vahel isegi häbi, et kõik on nii hästi ja et nii õnnelik olen. Ma ei taha uhkustada oma õnnega, aga ma ei suuda seda ka enda sees hoida. Armastus annab tiivad, mulle annab meie armastus tunde, et kõik on võimalik!

Homme saab meil tutvumisest poolteist aastat ning kuna meil on see traditsiooniline lasanje ja vahurkooretordi päev (loe rohkem SIIT), siis täna tegin torti, et see hommikul kohe lauda kaunistaks. Seekord mõtlesin uue retsepti väja. Näiteks lisasin tordile mega maitsvat Marmiton´i pistaatsiapähkli halvaad. Ostsin nalja pärast ka kaks Eesti Loto Juubeliloterii piletit (5.- EUR/tk), et hommikusse veelgi lisapinget tuua. Homme ootab meid veel Pärnu Spaa Hotell Viiking vee- ja saunakeskus ning restoran. Ööbime samuti Viikingis.










Mis siis veel?

Sellel nädalal oleme vist sama palju TV-d vaadanud kui viimase kahe aasta jooksul kokku. Hahaaaa.. Olen veetnud voodis ebanormaalselt palju aega. Vaatasime ühe hooga ära Lõuna-Korea draamasarja “Squid Game”, mis 17. septembrist Netflixis saadaval on ning on ühtlasi ka kõige vaadatum seriaal. Kas oli jõhker? Oli! Kas meeldis? Väga meeldis! Aga mitte see, et verd nägin, vaid see, et seal oli väga palju “elust enesest” situatsioone. Rikastel on omad reeglid, moraalinormidel ei ole kõigi jaoks samad piirid ning mis kõige tähtsam – lõppkokkuvõttes suuname me oma elu ikkagi ise. Ning suures plaanis – mängur jääb mänguriks ning inimloomuses võidutseb ahnus. Ise tuleb oma elu suunata, ise tuleb oma tegude eest vastutada ja olulisi otsuseid vastu võtta, kui ei ole just soov olla kellegi marionett. Lihtsat viisi rikastumiseks EI OLE OLEMAS!

Lisaks vaatasime Vesa-Matti Loiri filmi “Teel põhja”. Samuti super hea – soovitan!

Praegu on pooleli Squid Game´iga natuke sarnane “Alice in Borderland” (jaapanlaste loodud). Pole väga paha aga ei midagi erilist.

Vaata trailereid siit:



Kurr-kurr … Nüüd magama. Head ööd! KALLISTAN!

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Viru varietees revüüteater Starlight Cabaret kabareeõhtut “Creme de la Creme” nautimas + SUUR GALERII & VIDEO!
Helena-Reet: Kaks viimast nädalat oleme tegelnud aktiivselt koduga või õigemini kodudega + MUUD JUTTU!
Helena-Reet: Näituse “Meie kodune nõiaköök” mahavõtmine ERM´is ja külastajate vahel E&S TOODETE LOOSIMINE!
Helena-Reet: 22. kuupäev – VAAT SEE ON ÜKS TORE päev igal kuul!
Helena-Reet: Laste vaktsineerimine, Teletorni külastus, Pirital restoranis, Kuusalus Jõekääru talus forelli püüdmas jpm huvitavat!
Helena-Reet: Mis see oli, mis minuga juhtus?
Helena-Reet: Meie elu maal ehk Kardashianid Eesti moodi.. või mis iganes + Retsept: Aasiapärased vürtsikad veiseribad särtsakas kastmes
Helena-Reet: 4 sünnipäeva (SUUR GALERII!)
Helena-Reet: Kolmas puugivaktsiin ning plaanid tänaseks
Helena-Reet: Tartus ERM´is käik, mehed ajasid end kiilaks + ülestunnistus: Jah, mul on uus mees!
Helena-Reet: Küla jaanituli, teine koroonavaktsiin, aiatööd ning mõnus laupäevaõhtu Keilas restoranis Legends Diner + FOTOD!
Helena-Reet: Vadakuvalgust ja rahulikust päeva algusest, uuest murutraktorist, kollektsioon “Ivanka” ning veel tänasest päevast…
Helena-Reet: Suvi!!! Meie nädalavahetus + SUUR GALERII!
Helena-Reet: Hygge hommik, veidi reklaami meie E&S hitt-tootele, sulgpall ning tänane päev läbi SUURE PILDIGALERII!
Helena-Reet: Aiast inspireeritud maal “Lapsepõlv”, veel üks tarbijamäng, lunaraha eest saadav kingitus, mõnusad RMK puhkealad ning nädala suursündmus! + SUUR GALERII KÕIGEST!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshana läbirääkimised Kaup24-ga, ajakirjandustellimused ja tarbijamängud
Helena-Reet: Ivanka Shoshana sünnipäev VOL2, muremõtted, uus elupuuhekk + põnevad külalised
Helena-Reet: Laste sünnipäev – toidumenüü, outfit ja galerii!
Helena-Reet: Vabadus ise oma aega planeerida on luksus, mida armastan üle kõige!