NordenBladet – Hommikud siin Murimäel on imelised – ümberringi kaunis loodus, vaikus, linnulaul ning joovastav sirelite ning lavendlite lõhn! Akendest avanevad imelised vaated. Reaalselt kell käib siin aeglasemalt, kuhugi ei ole kiiret. Elada maal ning vabadus olla oma aja peremees on võrratu luksus! 

“Häid ideid ja mõtteid, mis edukaks teevad ja mida tasuks ellu viia ei sünni 100 tükki päevas. Piisab kui tekib üks väärt idee nädalas või isegi kuus.” Selle mõtte ütles üks miljardär, kus ja kes täpselt ma enam ei mäleta kahjuks. Aga point on minu meelest väga õige. Inimesed, kes motivatsioonita töötavad (ületöötavad) ongi tihti võimelised ainult mehhaaniliselt oma palgatööd tegema ja põlevad varem või hiljem läbi. Aega kulub palju aga tulemusi on vähe. See ei tähenda muidugi seda, et ettevõtjad üle ei töötaks – töötavad ja veel enamgi. Endale töötades mõnes mõttes ainult töötadki, ent siin on üks nõks – aja planeerimine! Kõik sujub imeliselt, kui aega targalt planeerida, ning see on minu tugev külg!

Olen rahul, et olen suutnud oma elu sättida nii, et saan nautida igat päeva, otsustades ise, mis kell, kus, kui palju ja mida teen! Nojah, eks mingid piirangud on (näiteks laste viimised-toomised) ning loomulikult ei saa ma otsustada, mis kell börsid kinni või lahti tehakse, ent peaaegu kõik muu on minu enda planeerida! Ka NordenBladetit, OHMYGOSSIP lehti, Elisheva & Shoshana brändi ja teisi ettevõtmisi juhin nii, et inimesed kes soovivad, saavad teha kaugtööd. Pean oluliseks tulemusi, mitte töötajate “kontoris istutud” tunde.

Elu nautimine on minu jaoks aina olulisem. Selles ma kahjuks veel väga osav pole. Aga aina enam võtan aega lihtsalt olemiseks ning endale (lugemiseks, maalimiseks, aias siblimiseks, kokkamiseks, väljasõitudeks, välja puhkamiseks jne). Lisaks tervis-välimus. Püüan rohkem liikuda (hetke lemmiksport on aias niitmine), paar korda kuus käin massaazis ja SPA-s, korralik maniküür-pediküür-ripsmehooldus, epilatsioon ja depilatsioon on minimaalne, mida iga kuu teen. Ent elu nautimine on ka pisiasjad – ilusti kaetud laud ja kenasti serveeritud toit, kaunid ürdi- ja lillepeenrad, õhtul külm õlu verandal (minu uus lemmik on 0,0% Esterlla Damm) mõnusa muusika saatel, kallimaga plaanide tegemine jne… 🥰🌞

Kirjutan siis natuke tagant järgi ka.. 29. mail pidasime aias pisikeselt Ivanka Shoshana (14) ja Estella Elisheva (16) ühissünnipäeva. Mängisime noole mängu ja Kuldvillakut. Viimane on ikka väga lahe seltskonnamäng. JeopardyLabs on teinud väga mõnusa arvuti versiooni, kus on võimalik ise küsimusi teha või teiste valmistehtud mänge mängida (vt SIIT). Tõime teleka õue ja mängisime seda mitu tundi.








Nüüd minu üks lemmikteema… LOODUS & AED!

Kas ma oleks uskunud 10 aastat tagasi, et ma ütlen midagi sellist — ootan, et saaks aeda rohima minna või ootan, et saaks kuhugi aianduskeskusesse taimi vaatama minna. Hahaaa 😀 😀 Täna just nii on… aias tunnen end nii hästi. Kevad, kui kõik on õitemeres on niiiii ilus. Minust on saanud nii suur looduse fanatt, et ma käin aias isegi kuuse käbidega vestlemas, rääkimata sellest, et mulle meeldib kõik ka üles pildistada.

Lisaks meeldib mulle ravimtaimi koguda. Olen selline korilane, et nakatan ka teisi. Hetkel sai läbi (on läbi saamas) võilille ja nurmenuku hooaeg. Mõlemad väge täis Põhjamaised ravimtaimed, mida toidulaual saab kasutada nii teeks, meeks, siirupiks kui kaunistusteks! Elisheva & Shoshana hoolduskosmeetikas kasutame võilille tihti nii seepides kui nahka tervendavates salvides. Näiteks meil on väga mõnusa õrna ja nahka toitva koostisega E&S´i “Võilille ja Kitsepiima seep









Järgmise blogimiseni! Kallistan! 🥰

Blogi avafotol meie kass – Pandu the Cat (Foto: Ardo A.)

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Ivanka 14-aasta sünnipäev, Armastusepäev, Ardo sünna ning PALJU AIAJUTTU ja PILTE!
Helena-Reet: Kaks aastat Allaniga! + Estella MUBA´sse sisseastumine, esinemine Georg Otsa Sümfooniaorkestriga ja 16.a sünnipäev!
Helena-Reet: Märtsi ja Aprilli kokkuvõte
Helena-Reet: Minu maagiline 22.02.2022 + KARUTURG BÖRSIDEL, UUS MAAL, UUS RETSEPT!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, küberrünnak, komöödiaetendus Jokker, Eesti laul 2022, UUS MAAL ja palju muud huvitavat!
Helena-Reet: Elevusega tõusmisest ning isuga elamisest, TAAS UUS MAAL ning ülevaade tänaõhtusest ‘non alcohol’ õllede testimisest
Helena-Reet: KAS soetada Hispaaniasse nö “talvekodu”, kultuurisündmustest ja uuest hiire maalist! + PILDIGALERIID!
Helena-Reet: Raputavad dokumentaalid, minu imeilus elu + meie TÄNANE VANA-AASTA ÕHTU!
Helena-Reet: Jõulud + LISATUD suur pildigalerii!
Helena-Reet: Tänases blogis – Imeline elu maal, operett “Lõbus lesk” Eesti rahvusooperis, Paintball, 2 sünnipäeva ja pipargoogihooaeg!
Helena-Reet: Tartus V SPA-s ja Vorbusel, Comedy Estonia ´Sügistuur´ ja palju muud põnevat!
Helena-Reet: PÕHJALIK ülevaade minu nädalast ning OH KUI TORE MEHED, ET TE OLEMAS OLETE!