NordenBladet – Aasta on alanud tegusalt ja positiivselt. Jälgin toitumist (asendasin taaskord hommikused võileivad korraliku söögiga), tegin endale kingituse ja ostustasin, et loobun määramata ajaks ka alkoholist. Avasin taas oma Kaaluabi konto ning jälgin, et sööksin võimalikult tervislikult ning juba mitu kuud püüan osta ainult e-ainete vabu toiduaineid. Eriti tobe, et tänapäeval topitakse e-aineid isegi saia, leiva ja sepikute sisse.

1. jaanuar algas sellega, et otsisin üles oma spordikella, laadisin ära ning läksime jalutama. Kell aitab samme lugeda ning tuletab meelde, et liikuda tuleb. Suvel on liikumist ning aias toimetamist palju, aga talvel ma väga välja ei kipu. Seejärel läksime kaheks tunniks ujuma ning tagasi kodus olles mõtlesime, kas minna millalgi lähiajal kuhugi reisile või mitte. Ja kui minna, siis kas koos lastega või kahekesi. Kas nädalaks või terveks kuuks jne. Praegu on seda koroonat nii paju ja ausalt öeldes kuskil välismaal karantiinis istumisega küll ei tahaks väga riskida. Oleme juba mõnda aega mõelnud ka Hispaania lõunarannikule Costa del Sol´i “talvekodu” soetamise peale (jälgime tegelikult kogu Andaluusia ulatuses sealset kinnisvara) , aga see mõte on veel toores.



Nii hea on meie NordenBladet.ee elektri hinna spikrist jälgida tänaseid ja homseid elektri hindu reaalajas!
Ennast pole kena kiita, aga see rakendus, mille tegime, on ikka väga suureks abimeheks! Oleme nii palju positiivset tagasisidet saanud, kasutame ise ning rõõm on kuulda, et paljud teistki kasutavad. Kuna täna oli elekter terve päeva nö. rohelises tsoonis (ehk siis alla 10 euro sendi kWh), siis sättisin pesupesemise tänaseks.

Möödunud aastal sai kõvasti kontserditel, etendustel ning eritevatel üritustel käidud ning otsustasin, et sellel aastal hoian sama joont ning püsin kultuurilainel. Hetkel on juba kuus üritust broneeritud:

* Hiiglaste võlumaa Lauluväljakul (Ivanka käis seal juba korra isaga aga läheme kogu perega üks kord veel)
* Rahvusooperis Estonia “Louis XIV – Kuningas päike“;
* Vene Kultuurikeskuses “Priit Pius ja Kait Kall stand-up komöödia Midagi ikka
* “Ott Sepa stand-up JOKKER” samuti Vene Kultuurikeskuses
* Saku Suurhallis toimuvale Eesti Laul 2022 finaali on ka kohad ostetud.
* Piletid on juba ka augustis Kiidjärve Mõisapargis toimuvale etendusele “ADA. Rääkimata lugu“.

Viimane üritus, kus käisime oli “Eesti otsib superstaari” superfinaal (vt. põhjalikumat artiklit sellest OHMYGOSSIP meelelahutussaidilt SIIT).


Aasta algus on olnud reaalselt väga tegus! Sain äsja valmis ka esimene maali, mis on järg Eesti Rahva Muuseumis näitusel käinud 14-le hiiremaalile, mille põhjal annan välja ka lastele rahatarkust õpetava lasteraamatu “Tema Kõrgeausus Hiir Esimene“. Allpool mõned pildid ERM´i näitusest ning pilte täna valminud maalist! Neljateistkümnest varem maalitud hiire seeria maalist saate lugeda minu kunstiblogist ElishevaShoshana.com lehelt SIIN.

Veelkord teguderohket, inspiratsiooniküllast, edukat ja seiklustest tulvil uut aastat teile!
Kallistan! 💖😘







Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Raputavad dokumentaalid, minu imeilus elu + meie TÄNANE VANA-AASTA ÕHTU!
Helena-Reet: Jõulud + LISATUD suur pildigalerii!
Helena-Reet: Tänases blogis – Imeline elu maal, operett “Lõbus lesk” Eesti rahvusooperis, Paintball, 2 sünnipäeva ja pipargoogihooaeg!
Helena-Reet: Tartus V SPA-s ja Vorbusel, Comedy Estonia ´Sügistuur´ ja palju muud põnevat!
Helena-Reet: PÕHJALIK ülevaade minu nädalast ning OH KUI TORE MEHED, ET TE OLEMAS OLETE!
Helena-Reet: Operett “Krahv Luxemburg”, Timmerite vestlusõhtu Vatican Tallinnas ja pühapäevane isadepäev
Helena-Reet: Kingituste valmistamisest, ilutoodete tellimusest ja remondist lastetoas! MÕELDUD-TEHTUD! + SUUR GALERII
Helena-Reet: Nädalavahetus Pärnus (Viiking SPA hotell, restoranid Steffani ja Kolhethi) ning laste koolivaheajast…
Helena-Reet: See tunne, et unistad millestki erakordsest ja reaalsus on VEEL PAREM! + Netflixi sarjad Squid Game, Alice in Borderland jne.
Helena-Reet: Viru varietees revüüteater Starlight Cabaret kabareeõhtut “Creme de la Creme” nautimas + SUUR GALERII & VIDEO!
Helena-Reet: Kaks viimast nädalat oleme tegelnud aktiivselt koduga või õigemini kodudega + MUUD JUTTU!