NordenBladet – Olen olnud taas kaks päeva loomingu- ja kunstilainel. Hommikul aknast välja vaadates tõdesin järjekordselt, et elu maal on nii võrratu, et minu kodu on nii võrratu. Kuigi maal elamine on suur luksus ning tihti mitte kergete killast, naudin absoluutselt igat hetke. Maal elamine on inspireeriv. Lumised, metsikud ja ilusad loodusvaated, praksuvad puud ahjus, nurruv kass, suur maalapp isiklikku kaunist Eestimaad, vaikus, rahu (kui seda vaikust ei sega just minu aeg ajalt põhja keeratud suur võimas kõlar).

Nautisin pikka ja rahulikku hommikusööki värskete ajalehtedega. Jõin klaasitäie God Morgon punase greibi mahla, kaks tassi hommikukohvi ning sõin oma lemmikuimast lemmikuimat hommikusööki – sibula, lõhe ja kaaviari röstsaia! Yammm… Seejärel võtsin kaks topsi musta pässiku tõmmist ning läksin õue lund lükkama. Värskes õhus kulutasin sujuvalt mitusada kalorit ning kõndisin üle 6000 sammu. Seejärel tuppa pessu ning ilusalongi.


Täna oli ripsemehooldus. Käin ca 2-3 nädala tagant ripsmehoolduses ja kulmuhoolduses, see on mugav viis näha kaunis välja ilma meigile aega kulutamata. Meigin end vaid enne fotosessioone või suuremaid üritusi, igapäevaselt peaaegu mitte kunagi.

Sellel kuul olen juba kaks maali teinud – esimesest, kus hiirepoiss Ivar Apodemus lund lükkab, kirjutasin oma NordenBladeti blogis (vt. SIIT), oma ElishevaShoshana.com kunstiblogis (vt. SIIT) ning OHMYGOSSIP lehel (vt. SIIT). Eile õhtul lõpetasin taas uue maali (Tema Kõrgeausus Hiir Esimene – nr. 16). Sellel on kujutatud kahte hiirt kõrtsis. Olen täiega entusiasti ning powerit täis ning mida rohikem teen ja toimetan, seda rohkem veel tuleb energiat. Lugesin hiljuti Merit Raju raamatut “Elu uus tase – Tõuse elevusega. Ela isuga. Maga rahuga“. Elu on tõesti uuel tasemel, kui tegeleda enda arenguga, unistada ja unistusi ka teoks teha, anda endast parim ning kui on julgust olla nähtav, aus, armastav, vaba ja loov. Mina võin täna seda kõike enda kohta öelda – ma ärkan suure õhina ja õnnetundega ning magama lähen rahulolevana!




Olen teile juba kirjutanud, et otsustasin alkoholist määramata ajaks loobuda. See on kingitus endale, mitte mingi jube kannatus või uue aasta lubadus. Ent kuna mulle õlu väga maitseb, siis tuleb seda millegagi asendada. Mulle väga meeldivad erinevad looduslikud raviteed, mida väga tihti enda korjatud ürtidest teen, ent meeldib ka õlle maitse. Just maitse, mitte see, et tal promill sees on. Seega testin erinevaid alkoholivabasid 0%-0,5% õllesid. Saku Õlletehase rohelises purgis alkoholivaba Pilsner Go on mu üks lemmik (hinna kvaliteedi suhe on väga hea), ent väga hea maitsega on ka mitmed teised alkoholivabad õlled.

Testisin täna kuute õlut ning allpool minu hinnang 🙂

1. koht: A.Le Coq “Warsteiner Premium Fresh” (23 kcal / 0%). Super hea, suur aplaus ja kiidusõnad… edastas järgmisi pika edumaaga minu silmis. Väga maitsev ning petab täisti ära, kui ei teaks, et alkoholivaba, siis ei usuks.
2. koht: Heineken (21 kcal / 0%) Teine ja kolmas koht on suht sarnase maitsega, Heineken ehk veidi tugevama maitsega kui Carlsberg. Mõlemad hea maitsega mõnusad õlled.
3. koht: Carlsberg (20 kcal / kuni 0.5%)
4. koht: Budweiser Budvar (15,5 kcal / kuni 0.5%)
Joodav aga mitte nii hea kui eelmised kolm.
5. koht: Stella Artois (18 kcal / 0%)
Jättis justkui õuna maitse suhu, ei meeldinud eriti.
6. koht: Clausthaler (26 kcal / kuni 0.5%)
– see oli kuuest õllest kõige halvem, tegelikult ainus, mis kohe üldse ei meeldinud. Imeliku terava järelmaitsega.

Selleks korraks kõik! Olge mõnusad!
Kallistan!

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:

Helena-Reet: KAS soetada Hispaaniasse nö “talvekodu”, kultuurisündmustest ja uuest hiire maalist! + PILDIGALERIID!
Helena-Reet: Raputavad dokumentaalid, minu imeilus elu + meie TÄNANE VANA-AASTA ÕHTU!
Helena-Reet: Jõulud + LISATUD suur pildigalerii!
Helena-Reet: Tänases blogis – Imeline elu maal, operett “Lõbus lesk” Eesti rahvusooperis, Paintball, 2 sünnipäeva ja pipargoogihooaeg!
Helena-Reet: Tartus V SPA-s ja Vorbusel, Comedy Estonia ´Sügistuur´ ja palju muud põnevat!
Helena-Reet: PÕHJALIK ülevaade minu nädalast ning OH KUI TORE MEHED, ET TE OLEMAS OLETE!
Helena-Reet: Operett “Krahv Luxemburg”, Timmerite vestlusõhtu Vatican Tallinnas ja pühapäevane isadepäev
Helena-Reet: Kingituste valmistamisest, ilutoodete tellimusest ja remondist lastetoas! MÕELDUD-TEHTUD! + SUUR GALERII
Helena-Reet: Nädalavahetus Pärnus (Viiking SPA hotell, restoranid Steffani ja Kolhethi) ning laste koolivaheajast…
Helena-Reet: See tunne, et unistad millestki erakordsest ja reaalsus on VEEL PAREM! + Netflixi sarjad Squid Game, Alice in Borderland jne.
Helena-Reet: Viru varietees revüüteater Starlight Cabaret kabareeõhtut “Creme de la Creme” nautimas + SUUR GALERII & VIDEO!
Helena-Reet: Kaks viimast nädalat oleme tegelnud aktiivselt koduga või õigemini kodudega + MUUD JUTTU!