NordenBladet – Aasta 2021 on täies hoos! Kaks esimest nädalat on läinud nii kiirelt, et pole blogida jõudnud. Seepärast saate nüüd mitmeid blogisid korraga lähiajal, sest pildimaterjali ja uudiseid on palju kogunenud.  Aga alustan aastavahetusest. Aastalõpp möödus nagu enamus inimestel koroonapiirangute tõttu kodus.

Alustasin aasta viimast päeva sportlikult, sest mul on kaks sellist uskumust  – esimene, et uus aasta tuleb selline, nagu detsembrikuu 12 viimast päeva ning teine uskumus, et uus aasta tuleb selline, nagu vana aasta viimane päev. Seega püüan alati aasta lõpus väga tubli olla  ja kui see ei õnnestu, siis viimasel päeval on nagu veel üks võimalus…hahahaa.  Käisin pikalt jalutamas, mängisin Ivanka Shoshana´ga aias, koristasin, maksin ära õhus olevad arved, mõtlesin positiivseid ja edulisi mõtteid, kokkasin, vahetasin kogu maja voodilinad, käisin saunas jne. Praegu blogisse pilte ülesse laadides vaatasin, et maja ja abihooned on suht nukra ja väsinud olekuga, vajaks kohe hirmsalt kapitaalremonti. Viimased aastad (viimane aastakümme lausa) on nii kiire olnud, et pole muule kui tööle, erinevatele projektidele ja perele mõelda jõudnud. See on suurim viga, mida ma elus teinud olen – pole võtnud aega, et elada tänases, ikka homses. Kiire kiire kiire, nii kiire, et ei näe kohati, mis nina all toimub. Kõlab nii kulunult, aga elus tuleb nautida iga hetke, iga päeva. Näha pisikesi detaile. Vaadata ja päriselt näha.

(Peale galeriid blogi jätkub…)





31.detsember 2020 algas küpsetamise ning lõppes söömisega..hahaa. Tegin soolasest toidust kartuli-muna salatit ning lasanjet ning kogu magusa seekord ostsin (Brita koogi, karamelli koogi ning Kass Arturi koogi). Mmmm need maisipulgad iirises on lihtsalt jube head! Üldiselt ma teen alati kõik söögid ise, need on minu meelest maitsvamad ning mulle meeldib, kui köök on imelisi toiduaroome täis! Kuna ma väga tükk aega pole poe kooki söönud, siis pean tunnistama, et see oli tegelikult päris normaalne. Kahjuks ei tule hetkel tootja meelde, muidu võiks neid täitsa välja reklaamida.

Vanasti vaatasin aastavahetusel naljasaateid, aga need on nii ära tüüdanud. Tahaks midagi uut! Aga ega seda nalja teha nii kerge polegi, täiesti arusaadav. Ka ajad on muutunud. Inimsed on igasugusest mürast ja infost üleküllastunud. Et täna kedagi millegagi üllatada – selleks peab olema sündinud geenius. Ivanka Shoshana otsustas enne ilutulestikku magama minna ning kohe peale 12 läksin ka ise magama.

Edukat ja toredat 2021 aastat armsad lugejad!

Allpool veel mõnded pildid meie aastavahetuse lauast ning minu ja Estella Elisheva outfit´idest.







Loe ka minu varasemaid blogipostitusi:

Helena-Reet: Naised ei pea olema anorektilised vaid karismaga!

Helena-Reet: Hommik täis keraamikat ning kana bešamellkastmes!

Helena-Reet: Jõulud karantiinis (suur fotogalerii!!)

Helena-Reet: Koolivaheaeg, ManicTime, Family Guy, Muumitrollid, The Loud House maania ning lõpetuseks üks pühaderüüs praesibulaga kaelapraad

Helena-Reet: Podcastid, veebikoolitused ja inspiratsiooni kogumine, et uute ideede ja energiaga tõusta taas kui Fööniks tuhast!

Helena-Reet: SPA´s käik, muinasjutuline aianduskeskus ning imemaitsva ahjuroa RETSEPT!

Helena-Reet: Nädalavahetusest ning väärt mõte “Heade mõtete purgist!”

Helena-Reet: Hanuka pidulaud ning küünalde süütamine + RETSEPT: Toorjuustu- rabarberikook mandlitega

Helena-Reet: Mida sellel aastal lastele, sõpradele ja koostööpartneritele kingin

Helena-Reet: Ivanka kiri päkapikule ning kokkamispisikust

Helena-Reet: “Tema Kõrgeausus Hiir Esimene” hakkab kuju võtma + GALERII!

Helena-Reet: Kas blogin “liiga tõsiselt”?

Helena-Reet: Minu uued terviserutiinid – liikumisest ja toidust

Helena-Reet: Kandideerime ERM´i “Oma näitus 2020” võistlusel ideega “Meie kodune nõiaköök”