NordenBladet – Kuidas elada oma elu tervislikult ja õnnelikult ning mida teha, et Su tegemisi saadaks edu? Tänases NordenBladet´i terviserubriigis “Kolm soovitust õnnelikuks eluks” jagab oma soovitusi reformierakondlasest riigikogu liige Laine Randjärv (53) ning ütleb, et kõigepealt tuleb uskuda iseendasse: Su ettevõtmised õnnestuvad siis, kui usud iseendasse!”

Sõnasta enda jaoks kasulikud uskumused. Meie mõtete kvaliteet määrab meie elukvaliteedi. See sõltub eelkõige viisist, kuidas me elus ettetulevaid sündmusi enda jaoks mõtestame. Elades kannatustes ja pidevas mures, tõmbame ligi ebamugavusi. Kui usume, et saame hakkama kõigega, mis ette võtame, muutub iga päev meile rahulolu allikaks.

Ole ettevõtmistes järjekindel. Kui tahad elus midagi saavutada, siis pead arvestama sellega, et teekond tippu võib olla ebamugav ja selle käigus tuleb õppida vastuvoolu ujuma. Raske olukorra lahendamist pole mõtet edasi lükata. Haara härjal sarvist kohe kui võimalik, siis on see keeruline ülesanne lahendatud ja pinge maandatud.

Ära püüa kõigile meele järele olla. Ära võta kogu maailma valu enda vastutada ning ära püüa sel teel kõike muuta. Arvesta, et muutused, mida siiski ootad või mille nimel tegutsed, ei pruugi juhtuda kiiresti. Ja tea, et elus pole läbikukkumisi, on ainult õppetunnid.

Avafoto: Laine Randjärv (Riigikogu fotoarhiiv/ Maria Laatspera)

Viimased artiklid samal teemal:
Ajakirjanik Mariann Joonas NordenBladet´i terviserubriigile: Öeldakse, et kahtlused on tapnud rohkem unistusi kui vigade tegemine – õnnelik saab olla ainult siis, kui elad enda südamehääle järgi

Janne Saar: Negatiivsed emotsioonid tuleb lahti lasta! Et end ületada, tuleb end ümbritseda sõpradega, kes sind motiveerivad!

Jana Hallas räägib NordenBladeti terviseruubriigile oma elustiilist ja põhimõtetest: Teen kõike kirglikult!

Ajakirjanik Karin Karu: Keha ei ole loodud istumiseks, vaid liikumiseks!

Kaisa Oja-Mehine räägib NordenBladeti terviserubriigile mida teha, et päev 100% õnnestuks!