NordenBladet — Nüüd kohtab aina rohkem seda, et naisterahvad lähevad üksinda reisima. Tegemist ei ole mingisuguse uue trendi või hullusega, vaid üksi saab aja tõeliselt maha võtta, iseendaga olla ja omas tempos kulgeda – igas vanuses naised võtavad ette üksinda reise, kirjutab Daily Mail.

Travelzoo reisilehekülje koostatud uuring näitas, et üle 55-aastased naised lähevad parema meelega täiesti üksinda reisima, kui 18-aastased noored naised.

Kõik maailma paigad ei ole paraku ühesuguselt turvalised, et sinna üksinda uitama minna. Alla on tehtud list, mida aitasid koostada üksinda reisivad naised. Samuti märgiti ära need riigid, kuhu ei tasu kunagi üksinda seiklema minna, sest seal on lihtsalt ebaturvaline ja üksinda reisiv naine on saak.

Need paigad on naiste kogemuste põhjal kõige turvalisemad reisisihtkohad:
1. Prantsusmaa
2. Hispaania
3. Kanada
4. Itaalia
5. USA

Nende reisisihtkohtade puhul tuleb olla väga ettevaatlik:
1. Egiptus
2. Keenia
3. Gambia
4. Saudi Araabia
5. Lõuna-Aafrika

Egiptus on eestlaste seas juba mitu aastat järjest olnud populaarne reisisihtkoht. Tavaliselt minnakse sinna koos perega, kuid me ei soovita seda riiki naisterahvana kunagi üksinda külastada.

Küsitluses selgus, et 40% naistest ei võta enne reisi kasutusele kaitsemeetmeid. Tegelikult tuleb enne reisi tublisti ettevalmistusi teha ja eelnevalt uurida, millise riigiga tegemist on, kontrollida, et sealsed telefonid töötavad, varuma veidi sularaha ja teha passist ning teistest olulistest reisiga seotud dokumentidest koopia.

Travelzoo soovitab tausta uurida usaldusväärsetest allikatest (hotellidest, kohalikelt elanikelt), millised on konkreetse riigi turvaliseimad paigad ja mida üksinda reisivatest naistest arvatakse või kuidas käitutakse.

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
KUIDAS KOHESELT aru saada, kas sinu Airbnb majutuses on salajased piilukaamerad või mitte

VIIS riiki, mida koos lastega külastada + REISIFOTOD!

Kas teadsid? Nende paikade külastamine võib tuua head õnne!