NordenBladet – 15.veebruaril algav Kollase koera aasta tõotab paljuski tulla üsna soodne (loe lähemalt siit: PÕHJALIK Hiina horoskoop 2018. aastaks: Vaata, mida toob sulle 15.veebruaril algav Koera aasta). Positiivsed muutused puudutavad 2018. aastal peaaegu kõiki. Kuid kolme tähemärgi jaoks võib saada see aasta saatuslikuks. Nendel tähemärkidel tasub pöörata tähelepanu märkidele ning jälgida hoiatavaid ettekirjutusi, mida saatus teie kalendrisse on kirjutanud.

KAKSIKUD (Gemini)
Infole orienteeritud Kaksikute märk on sodiaagi esimene mentaalne märk. Kaksikute Päikesega inimene vahendab objektiivselt mõtteid ja fakte, eelistamata neist ühtki ja kiindumata oma seisukohtadesse. Ta on paindlik ja vajadusel võimeline oma arvamust muutma, sageli ei kujunda ta seda üldse välja, eelistades teiste arvamuste vahendamist. Kaksikute Päikesega inimene on uudishimulik, ratsionaalne, objektiivne, suudab olukordi analüüsida emotsioonidevabalt. Ta on enamasti hea kõneleja ja kirjamees ning loeb palju, õppides sageli elu jooksul selgeks mitu ametit. Verbaalsetele võimetele lisandub tihti käeline osavus. Negatiivse poole pealt võivad Kaksikud olla liiga püsimatud, kergesti tüdinevad ega suuda oma ettevõtmisi lõpule viia. Sõnaosavust võib ta kasutada ka omakasupüüdlikel eesmärkidel.

2018. aastal ootavad teid ees suured muutused. Muutused, mis hakkavad teiega toimuma, mõjutavad kogu teie saatust ja piisavalt pikki aastaid. Õnn naeratab vaid kõige julgemetele selle märgi esindajatele. Ärge kaotage enesevalitsust, olge otsustuskindlad ja ärge kartke võtta endale vastutust. Samuti tasub teil loobuda kehtestatud stereotüüpidest ja kompleksidest. Kui teile teeb muret mingi situatsioon minevikust siis on lihtsam sel minna lasta. Avage end uuele ja vana ning mittevajalik las jääb minevikku. Hakake elama ja tegutsema uut moodi. Soodsaim energia 2018 aastal aitab teil saavutada oma plaane ja eesmärke. Suvi on teie edu aeg. Kui saatus viib teid järsult ülespoole ja ärge kõhelge. Panustage veel suuremaid jõupingutusi ja siis ei jää ka autasu tulemata. Kuid ärge üle pingutage. Kurnatus ja magamatus võivad teie tervist kahjustada.

LÕVI (Leo)
Südasuve sümbol, elurõõmust pakatav Lõvi märk tähistab ehedat loomiskirge. Inimene, kel on Päike Lõvis, on energiline, rõõmsameelne, vajab palju komplimente ja oskab neid ka teistele teha. Tema ülesanne on soojendada oma kiirguse ja positiivsusega ka neid, kellel on vähem energiat ja mängulusti. Kuna Lõvi on harjunud rambivalguses särama, siis pimedas istuv publik ei paista talle hästi kätte ja nii on ta pahatahtlike poolt üsna haavatav. Sageli tegeleb Lõvi kas tööalaselt või vabal ajal lastega, draamakunstiga, meelelahutusega. Lõvi on kõigist sodiaagimärkidest suurim romantik. Negatiivse poole pealt kipub pidevalt aplausi ootama, on edev, väga uhke, jäik oma põhimõtete järgimisel ja kergesti haavuv.

2018. aastal naeratab õnn neile, kes pürgivad kartmatult uute kõrguste poole. Kui te olete otsustanud vaikselt nurgas istuda, siis pole teile saatuse poolt kingitusi ette nähtud. Koera aasta kingib teile palju võimalusi, et kirkalt särada. Tõsi on see, et oma koha eest päikese all tuleb teil võidelda. Kuid olge rahulik fortuuna on teie poolt. Tegutsege julgelt ja otsustavalt. Te saate oma võidu. See aasta on lõvidele soodne armastuse, karjääri ja rahalises valdkonnas. Nautige hetke. Kuna isegi puhkamise ajal võite te astuda hüppeleuale ning tõusta kõrgemale. Hoidke jõuvarusid, kuna juba esimestel 2018 aasta nädalatel keerlete te hämmastavate sündmuste keerises.

SKORPION (Scorpio)
Vee elemendi märk Skorpion on orienteeritud hingele ja sellele, mis on pealispinna all, silmaga nähtamatu. See, kel Päike Skorpioni märgis, on huvitatud sünni ja surma saladustest, inimese energeetilistest protsessidest ja suurematest rahavoogudest. Sageli tegutseb ta ka psühholoogia vallas, salateenistustes või politseis, kus saab kasutada oma läbinägelikkust ja uurida varjatut. Ta on tahtejõuline ja otsekohene, kuid tunneb end turvalisemalt, kui saab oma tegevust varjata. Väga vitaalse märgina ei saa Skorpion elada ainult iseendale, vaid peaks tegutsema ühiskondlikult. Negatiivsel juhul võib ta olla teiste suhtes liiga kahtlustav ja otsida varjatud motiive, samuti võib probleemiks olla liigne omandiinstinkt ja võimuiha.

2018. aastal ei suuda te enam istuda käed rüpes ja kogu teie olemus nõuab eredaid elamusi. Olge julged. Saatus hakkab ise teile ette andma kasu toovaid võimalusi. Kui keegi pakub teile teenimisvõimalust siis ärge öelge ei. See on võimalus end tõestada. Talve – kevade perioodil soetavad enamus üksikuid skorpione uue armusuhte, aga neile kes on juba suhtes ootab ees suhte edenemine (kellele tehakse abielu ettepanek, kellele tuleb pere lisa, kes lähevad teistele mesinädalatele.). Alates kevadest avaneb suurepärane võimalus karjääri tõusuks või töö vahetamiseks. Ainus, mis võib õnne 2018 aastal ära peletada on teie otsustusvõimetus.

Allikas: Ohmygossip.fi