Neljapäev, aprill 18, 2024

Monthly Archives: veebruar 2017

Nõelte abil saab mõjutada tervistavaid punkte

OHMYGOSSIP – Nõelravi on hiina meditsiinis tunnustatud võte, kus nõelte abil mõjutatakse teatud tervistavaid punkte. Igal nõelal on oma sügavus ja suund, mis võimaldavad kaotada ummikuid kehas – kui veri ei käi korralikult ringi või on energiakanalid stressi tõttu kinni. Nõela mõju tõhustamiseks kasutatakse moxat – koirohusigaretti, mis pannakse nõela külge ja süüdatakse põlema, et see hõõgudes nõela kuumutaks.

Kas magad öösel rinnahoidjaga või ilma? Ekspert annab nõu

OHMYGOSSIP — Leidub naisi, kes on seda meelt, et magades tuleks rinnahoidjad selga jätta. Seda siis selleks, et rinnanäärme kude enneaegselt ei vananeks. Mõned jällegi usuvad, et rinnahoidjaga magamine võib põhjustada rinnavähki, vahendab Women´s Health.

Teadlased on öelnud, et rinnahoidja püsiva kandmise kohta ei ole tehtud sellist uuringut, mis tõestaks rinnavähki haigestumise tõusu. Kui aga rinnahoidjad hõõruvad pidevalt vastu sünnimärke, siis risk võib muutuda. Rinnahoidjaga magamine muidu ise vähiriski ei tõsta.

Cleveland Clinic haigla juht Holly Pederson ütleb, et ilma rinnahoidjateta magamise puhul ei pea kartma, et rinnanäärme kude vananeb enneaegselt. Ekspertide sõnul võib järelikult iga naine mugavuse järgi ise otsustada, kas magab rinnahoidjaga või ilma.

Avafoto: (PantherMedia/Simon Johnsen/Scanpix)

 

 

Need olid populaarsed lastenimed möödunud sajandil!

OHMYGOSSIP – 2016 aastal olid kõige populaarsemaks eesnimeks tüdrukutele Sofia (11), Milana (9), Elisabeth (7) ja Eliise. Poiste nimedest populaarseimaks oli Rasmus (10), sellele järgnesid Sander (8) ja Martin (7). Popid olid ka sellised nimed nagu Artjom, Daniil, Hugo, Kevin, Kristjan ja Markus. Millised nimesid panid vanemad oma lastele aga möödunud sajandil?

Kui su laps on trotsi täis, meenuta oma lapsepõlve ja käi läbi need 6 küsimust

NordenBladet — Et lapse trotslikkust muuta, aitab mõistmine ja arusaamine. Seeläbi muutub laps enesekindlamaks ja arendab emotsionaalset tervist. Mõistmise on armastuse väljendamine ja võimaldab kokkulepetele jõudmist ning vähendab lapse sees olevat pahameelt, kirjutatakse Psychology Today lehel.

Edukas teaduskatse kinnitab telepaatilise suhtlemise võimalikkust

Telepaatia kui (inim)suhtlemise ülim vorm on põnev teema, mis on paelunud inimesi ammustest aegadest peale. Kui ulmekirjanduses ja -filmides on tavaline, et telepaatia teel infot vahetatakse, siis reaalses maailmas ei peeta mõtete kaudu suhtlemist enamjaolt võimalikuks, kuigi teadlased on seda fenomeni omajagu uurinud. Hiljuti aga sooritati edukalt katse, milles katsealused vahetasid ajulainete ja spetsiaalsete seadmete abil interneti teel mõtteid üle 8000 km vahemaa tagant.