Reede, aprill 26, 2024

Monthly Archives: märts 2016

Avicii lõpetab artistikarjääri

OHMYGOSSIP – Rootsi produtsent ja DJ Avicii (26) teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et paneb tehtule punkti. “Tänan, et lubasite mul täita nii palju unistusi,” kirjutas ta fännidele Facebookis. “Jään igaveseks tänulikuks nende kogemuste ning tehtu eest, mis sai teoks tänu fännidele ja mind ümbritsevale meeskonnale,” jätkas Avicii (kodanikunimega Tim Berling).

“Olen end paremini tundma õppinud ja mõistan, et elus on nii palju asju, millega tegeleda soovin. Mul on tõsine huvi paljude alade vastu, kuid napib aega, et neid avastada.”

Muusiku sõnul läbis ta paar nädalat tagasi koos oma sõpradega autoratastel pika teekonna. “See aitas mul näha asju uuest küljest. See aitas mul tõepoolest mõista, et pean midagi muutma. Ma ei lase muusikal kunagi minna – jään oma fännidega selle läbi alati suhtlema. Kuid otsustasin, et aastal 2016 teen oma viimase tuuri ning annan viimased kontserdid.”

Seda, et Avicii 4. augustil Pärnus Weekend Festivali raames nägemata jääb, karta õnneks ei maksa, teatasid korraldajad. Tänavuse suve suurfestival on siinse regiooni ainus võimalus näha ja kuulda viimase aja üht edukamat DJ-d.

Allikas: Õhtuleht

 

Vaata ka:
Tubli saavutus! Billboard valis elektroonilise tantsumuusika parimate hulka kaks Eesti artistide lugu
Billboard koostas tänavust muusika-aastat kokku võtvad tabelid ja elektroonilise tantsumuusika parimate seas on kaks Eestist pärit artisti. Väljaanne reastas kümme lugu, mis aasta jooksul järjepidevalt uuesti esile kerkisid.

Save

VIDEO: Lenna Kuurmaa eelistab kanda kodumaist moedisaini!

OHMYGOSSIP — Eesti moedisaini showroom ZERO° kutsus värske hooaja puhul külla lauljanna Lenna Kuurmaa, kes pani kokku showroomis esindatud disainerite loomingust stiilse kevadise rõivakomplekti.

Lenna lemmikuteks on KÄT, Whitetail, Lisa Kroeber Jewellery ning Läti rõivabränd One Wolf.

Allikas: Stilist.ee
Kõiki uudiseid OHMYGOSSIP´i rubriigist “Ilu & Mood” saate lugeda SIIT

Noorte moeloojate paremik kogunes MoeP.A.R.K.ile!

OHMYGOSSIP — Noorte disainerite töid hindas žürii koosseisus Janela Peterson, Elo Meier, Kätlin Hallik, Mari-Liis Helvik ja Britta Talving. Žürii oli äärmiselt üksmeelne. Tähtsat rolli mängis idee originaalsus, teostuse kvaliteet ja üldpilt.

Modellid on komistanud, moeloojad pabistanud ning meeskond närvitsenud. Nüüdseks on kõik õnnelikud ning mõtlevad juba järgmise aasta peale.

Noorema vanuserühma tulemused:

  1. Natali Koppel “Margarete”
  2. Elena Liis Lember ja Bret Nepper “Kadriorg”
  3. Heleri Tähtre “Happily ever After”

Vanema vanuserühma tulemused:

  1. Mirjam Kalmann “Next Exit”
  2. Karin Kreek “Succulent”
  3. Karolin Kärm “White Noise”

Tudengite tulemused:

  1. Krete Beljaev ja Manni Aia “MUST JOON”`aksessuaarid Kätrin Beljaev
  2. Egle Kadastik ja Gertrud Arro “Geeg”
  3. Mattis Meekler “WO/MEN unisex collection”

Parimaks meesmodelliks tunnistas žürii Sandro Malleusi ja naismodelliks Elisa Näppingu. ERKI moeshow finaali saab priipääsme Karolin Kärm oma kollektsiooniga “White Noise”. Žüriile jäid silma modellina laval käinud koer husky, Mairo Seire kollektsioon “E.L.A ela.looda.armasta” ning Siret Lepiku ja Cristel Veberi “1940ndate ideaal” väiksed modellid. Veel valis žürii välja kleidikavandite konkurssi võitja- Hanna Samantha Raidma. Hanna Samantha loomingut kannab linnapea pr. Siret Pihelgas Paide linna 725. sünnipäeval. Publiku lemmikuks osutus seekord Katariina Lillestiku ja Geili Enoki kollektsioon “Le Flavor”. MoeP.A.R.K. 2016 meeskond tänab kõiki osalejaid tulemast ning kutsub kõiki ka järgmisel aastal osa võtma!

Allikas: Stilist.ee
Kõiki uudiseid OHMYGOSSIP´i rubriigist “Ilu & Mood” saate lugeda SIIT

Hambad on tundlikud? 4 nippi õigeks hoolduseks

Kas olete tundnud valureaktsiooni, kui joote kuuma teed või külma jäätist? Kui jah, siis on teie hambakaelad tundlikud! Valu võib olla ootamatult terav ning selle võib esile kutsuda ka külm tuuleiil. Signali brändijuht Marit Soha ja Eesti Hambaarstide Liidu president Marek Vink selgitavad, millised on kõige levinumad hammaste ülitundlikkuse põhjustajad.

Galleria Rigas avatakse H&M Groupiga sõlmitud koostöölepingu raames Baltimaade esimene Collection of Style kauplus

OHMYGOSSIP — Tallinn, 23. märts 2016 – Riias asuv Galleria Riga andis täna teada suuremahulise rendilepingu sõlmimisest Hennes & Mauritz (H&M) Groupiga, mille tulemusena avatakse Balti riikides esimene Collection of Style (COS) disainerrõivaste pood ning ka Läti seitsmes H&M riidekauplus. Käesoleva aasta teises pooles avatavad kaks uut poodi on värskeimaks täienduseks juba olemasolevale 120 kauplusele, mis on muutnud keskuse tähtsaimaks ostlejate sihtkohaks Riias. Taani investorite grupile kuuluv Galleria Riga asub Terbatas Quarters nimelises piirkonnas, kus paiknevad ka linna peamised ostu- ning meelelahutuskeskused.

Rootsi maailmakuulus jaekaubanduskett H&M Group saab oma kahe brändiga Galleria Rigas oluliseks tõmbenumbriks. COS kollektsioon pakub naistele,meestele ja lastele kaasaegseid disainerriideid. Uued poed sobituvad Galleria Riga poolt pakutavaga, mis hõlmab unikaalset valikut kaasaegset moodi, restorane ning kohalikke ja rahvusvahelisi brände nagu näiteks Marella, Max&Co, Suit Supply ja Mango. Ühtlasi kahekordistab Mango oma müügiala 500 ruutmeetrini.

“Meie strateegiline eesmärk on saada läbi aktiivse tegevuse Läti juhtivaks butiigipoodide kaubamajaks. Seepärast on meil väga hea meel aidata tuua Balti regiooni esimene COS pood. Oleme teinud tihedat koostööd H&M Grupiga ning leidnud nende kahe eduka brändipoe jaoks parima võimaliku asukoha,“ ütles Håkan Pehrsson, Galleria Riga varahaldur ja The Retail Headquarters(THERHQ) tegevjuht. „Usume, et H&M ja COS pälvivad Galleria Rigas tähelepanu paljude lätimaalaste ning keskust külastavate välismaalaste seas.”

Galleria Riga avati 2010. aastal ja see on ühtlasi uusim kaubanduskeskus Riias, mis on oma unikaalsete poodide valikute tõttu populaarne nii kohalike elanike kui ka turistide seas. 24 000 ruutmeetri suuruse pindalaga kaubamaja kaheksandal korrusel asub Baltimaade üks suurimaid terrassiga katuserestorane, kust avaneb linnale kaunis vaade. Galleria Rigat hallatakse ühiselt kinnisvaraarendaja The Retail Headquarters ja investeerimisfirma CBRE poolt.

Kõiki uudiseid OHMYGOSSIP´i rubriigist “Ilu & Mood” saate lugeda SIIT