NordenBladet — Oled kindlasti tihti mõelnud, et loeksid rohkem raamatuid, kui vaid enam aega oleks. Kui lõpuks see vaba aeg tekib, laiutab peas tühjus ja ei oska ühtegi teost välja valida, vahendab Bust.

Kui eesmärgiks ja sooviks on rohkem raamatuid lugeda, siis need nõuanded on just sinule!

Sea eesmärk
Kas oled inimene, kes naudib palju saavutada ja asju lõpuni viia? Kui sead endale konkreetse eesmärgi, võib see paremini motiveerida raamatuid lugema. Sea eesmärgiks nädalas/kuus/aastas lugeda teatud arv raamatuid ja jälgi, kas see õnnestub.

Kas sulle pakub mõni teos huvi? Jäta pealkiri meelde
Satud mitmete huvitavate raamatute peale, kas tuttavate või interneti kirjelduse kaudu. Kui lõpuks raamatukokku jõuad, on teose pealkiri meelest läinud. Kirjuta raamatu pealkiri üles, siis on sul vaba hetke tekkimisel kohe teada, mida lugeda soovid.

Formaadil pole tähtsust
Kui sul tõesti pole mahti raamatut avada, võiksid äkki autosõidu ajal häällindistust kuulata? Kui sulle meeldib see lugu, pole oluline, mil moel see sinuni jõuab.

Teiste hinnangud ei mängi rolli
Lugemise mõte on elamusi kogeda. Ära siis sunni end lugema raamatuid, mis on teiste poolt kiidetud, aga sind ei köida. Vali raamat, mis sind kõnetab ja mida sa ei suuda algusest peale käest panna.

Avafoto: NordenBladet