NordenBladet – See, et oma tervist hoida tuleb on selge juba lasteaialastele, ent kuidas puhastada ja nooredada oma orgaismi? Toome teile välja kaheksa tõestatud ja tõhusat võimalust!

1. Enne hommikusööki söö vähemalt kord nädalas peotäis “rohelist” (küüslaugu lehed, salat, seller, sibul, till, petersell). Selle juures proovige soola ja leiba mitte kasutada ega süüa. Kui mõnda koostisosa ei ole siis pole hullu midagi. Võtmelüliks organismi puhastamisel on petersell. Pool tundi hiljem saate asuda puhastamise teise etapi juurde – sööge värskeid marju, puuvilju ja köögivilju, kuid ärge sel ajal jooge. See hulk rohelist paneb teie urogenitaal organid jõuliselt tööle, aga puuviljade, marjade ning köögiviljade kasutamine aktiviseerib soolte ja mao aktiivsust. Selle tulemusena väljuvad loomulikul teel teie organismist lima, tahked jääkained ja muu kehale sobimatu.
2. Oluline on igal hommikul tühja kõhuga süüa pool pehmeks keedetud riivitud punast peeti. Segatakse see ühe supilusikatäie toiduõliga (oliiviõli, päevalilleõli v.m.s)
3. Jooge hommikul tühja kõhuga üks klaasitäis värsket porgandimahla.
4. Vajalik on iga söögikorra ajal segada toidu sisse keeva veega aurutatud rukkikliisid (üks või kaks supilusikatäit päevas)
5. Sööge toidukordade vahel supilusikatäis segu: 100g aaloe lehti, 100g värsket mett, 300g kuivatatud aprikoose, 300g musti ploome, 300g viigimarju. Segu juurde võib juua klaasi puhast vett ja süüa juurde tüki rukkileiba.
6. Õhtul või hommikul (kõht peab olema tühi) jooge klaasitäis väherasvast keefirit, lisades sinna supilusikatäis toiduõli.
7. Võtame 100g kasepungi, käokulda (õlglill), naistepuna ja karikakraid. Segame need ja sulgeme õhukindlalt klaaspurki. Õhtul võtame ühe supilusikatäie valmis segu ning valame selle üle 500ml keeva veega. Laseme tõmmata 20 minutit ja seejärel kurname selle ära. Saadud vedelik kalla klaasi ja sega sinna üks lusikatäis mett. Joome selle ära. Peale seda ära enam joo ega söö. Seda protseduuri tee enne magamaminekut. Hommikul kuumuta see järelejäänud vedelik lahusta sinna sisse lusikatäis mett ning joo see ära 25 minutit enne hommikusööki. Toimi nii igapäevaselt seni kuni segu otsa saab. PS! Kasuta ainult neid taimi, mille puhtuses sa oled kindel ning tead, et kasutad õiget taime.
8. Peske hoolikalt riis ning kuivatage see paberil. Keeda 2 supilusikatäit riisi hommikuti, vahetades vett iga 10minuti jooksul. Kaks tundi peale selle riisi söömist võite süüa ühe õuna. Puhastage oma organismi terve nädal ja te näete suurepäraseid tulemusi.

Allikas: Ohmygossip.fi