NordenBladet – Vahel võid sa kahelda oma inglisõnumite ehtsuses. Kui see juhtub, võivad inglid aidata sul tugevdada usku oma spirituaalsesse suhtlemisoskusesse. Järgnevalt mõni läbiproovitud meetod, kuidas hirmust ja ebakindlusest üle saada.

1. Palu märki. Isegi kui sina ei ole kindel, kas kuuled oma ingleid või mitte, saad kinnitust selle kohta, et nemad kuulevad sind. Nii et kui kahtled, siis palu inglitel anda märk, mis kinnitaks nende sõnumit. Sa võid paluda seda mõttes, öeldes või kirjalikult. Ära ütle inglitele, kuidas sa tahaksid seda märki saada – lihtsalt palu anda selge märk, mille võid kergesti ära tunda saamaks kinnitust, et oled nende sõnumeid õigesti kuulnud. Seejärel ole tähelepanelik kõige ebatavalise suhtes, mis on seotud su inglitega suhtlemise teemaga. Näiteks kui küsisid midagi konkreetse inimese kohta, võid kuulda laulu, mis temaga seostub, või kohtad inimest, kellel on sama nimi. Üldiselt on nõnda, et kui kuuled, näed, mõtled või tajud sõnumit kolm korda või rohkem, siis see on märk.

2. Palu abi. Suhtlemisoskus inglitega vestlemisel pole teistsugune kui elavate inimestega selles mõttes, et oma vajadused tuleb selgeks teha. Näiteks kui keegi räägiks sinuga liiga vaikselt, paluksid, et ta räägiks valjemini. Või kui keegi kasutaks mingit salakeelt, paluksid selle selgitamist. Ära karda seda teha ka oma inglitega. Kui sa ei kuule ingleid, palu, et nad räägiks kõvemini. Kui sa ei saa nende sõnumist aru, siis palu lisadetaile.

3. Tee kindlaks, kas sa tegelikult tahad suhelda. Kui kardad ingli või lahkunud inimesega suhelda, ei lasegi sa sellel juhtuda. Ja taevas ei taha sind hirmutada, sundides sulle sõnumeid peale. Räägi ausalt nii enda kui oma inglitega tagamaks, et sa ka tegelikult soovid neid näha ja kuulda.

4. Anna edasi. Ära kanna oma kahtlusi üksipäini! Selle asemel anna need oma inglitele. Tee seda nii: hinga sügavalt sisse ja kujuta ette, et puhud välja hingates oma hirmud kaitseinglitele. Või kujuta ette, et annad neile hirmumulli. Nad võtavad su mured vastu ja muudavad neid jumalikus valguses ning sinule jääb vaid õppetund ja armastus. Sa võid kirjutada oma kaitseinglitele ka kirja mis tahes muredest ja paluda neilt abi. Pea meeles: ei loe see, kas sul on hirme, vaid see, kuidas sa nendega hakkama saad.

5. Kutsu Jofieli. Selle peaingli nimi tähendab Jumala ilu. Üks ta rollidest on su mõtete kaunistamine, nii et need pole enam murelikud ja pessimistlikud, vaid täis usku ja optimismi. Kui märkad, et su mõtted liiguvad “oi kui hirmus!”- mustrites, kutsu Jofieli, et ta su vaatenurka muudaks. Lihtsalt mõtle: Jofiel, palun abi! Ja ta tuleb sulle kohe appi. Aga palun pea meeles, et Jofiel innustab sind ka oma kodu ja töökohta kaunistama. Nii et ära üllatu, kui tunned äkki vajadust oma riidekappi korrastada!

6. Võta vabalt. Vaata, et su õlad pole pinges ja sa hingad sügavalt, kui oma inglitega suhtled. Lõdvestunud meel ja keha on väravaks su kõrgemale, selgeltnägijast minale. Pingutamine, liiga suur püüdmine kuulda ingleid viib su “mitteselgeltnägija” madalale tasandile, kuhu kuulub ego. Kui oled inglitega suhtlemise ajal liiga pinges, võta endale hetk aega: sulge silmad, lase muredel minna ning hinga kolm korda sügavalt sisse. Kujutle, et valge valguse kiir läheb su pealaelt kehasse ning magnetiseerib kogu stressi energia. Kutsu mõttes oma inglid endale appi ning hakka seejärel nendega suhtlema.

7. Kontrolli oma elustiili. Üks põhjus, miks inglid veenavad meid parandama oma toiduvalikut, magamis- ja treeningharjumusi, on see, et elustiil mõjutab selgeltnägemist ja intuitiivset teadlikkust. Keemiarikas toit, vähe und ja ebasobivad kehalised harjutused mõjuvad halvasti mõtlemisele ja langetavad energiatasandit. Söö, maga ja tee sporti, et su mõtted oleks erksad, ning sa näed, et suhtlemine inglitega paraneb märgatavalt. Tavaliselt tähendab see suurelt osalt taimset gluteenivaba toitu, küllaldaselt veejoomist, kemikaalide vältimist, piisavat und ja regulaarset sportimist. Su inglid räägivad sulle detailsemalt elustiilist, mis on sinu jaoks parim, kui palud neilt juhatust. Ja kui inglid soovitavad sul elustiili muuta, on raske nende korduvat nõuannet ignoreerida!

8. Harjuta, harjuta, harjuta. Nagu iga oskuse puhul aitab praktika arendada sinus eneseusaldust suhtlemisel taevaga, niisiis ära kaota julgust, kui esimesed katsed pole edukad. Positiivse suhtumisega saavutad ajapikku oma inglitega harmoonilise kontakti. Pea päevikut oma suhtlusest inglitega. Varsti näed, kui täpselt inglid tulevikku ennustavad ja sind kasulike valikute juurde juhatavad. Samuti märkad inglisõnumite juures olulisi seaduspärasusi, mis võib olla jumalik juhatus ise.


Avafoto: NordenBladet / Helena-Reet Ennet
Allikas: Doreen Virtue raamat “Ingliteraapia käsiraamat”