OHMYGOSSIP – Euroopa Parlamendi saadikud Marju Lauristin ja Urmas Paet on nomineeritud aasta eurosaadiku auhinnale. Euroopa Liidu poliitikaid kajastava ajakirja The Parliament Magazine korraldatava aasta väljapaistvamate eurosaadikute konkursil on Paet nimetatud ühena kolmest välispoliitika alal silma paistnud saadikust, Lauristin tööhõive ja sotsiaalpoliitika valdkonnas, edastab Urmas Paet BNS´i uudist oma Facebooki seinal.

Kokku antakse välja aasta eurosaadiku auhind 18 valdkonnas, milleks on põllumajandus ja maaelu; kultuur, haridus ja sport; areng; digitaalne ühisturg; majandus- ja rahandusküsimused; tööhõive ja sotsiaalpoliitika; energeetika; keskkond; välispoliitika; siseturg ja tarbijakaitse; väliskaubandus; justiitsküsimused ja kodanikuvabadused; uued tehnoloogiad; tervishoid; regionaalareng; teadus ja innovatsioon; transport; naiste õigused ja sooline võrdsus.

The Parliament Magazine´i auhindade jagamise otsustavad iga valdkonna eksperdid. Võitjad selguvad Brüsselis 22. märtsil.