NordenBladet – Iga-aastane Soome Matka turismimess on Põhja-Euroopa ja Läänemere piirkonna suurim reisitööstuse üritus. Mess meelitab Helsingisse nii Soome kui ka rahvusvahelisi reisikorraldajaid, kohal on reisibürood ja reisikorraldajad üle maailma ning turismiettevõtete võtmeisikud.

Loomulikult on esindatud ka Skandinaavia parimad reisiblogijad ning suurimad meediaettevõtete esindajad (vt. SIIT) – esirinnas NordenBladet´i, OHMYGOSSIP- lehtede ning Bloglist24 alla kuuluvate Põhjamaade premium NordicBloggers reisiblogijatega  (vt. SIIT).  Matkamessi külastajad saavad teavet uute sihtkohtade ja reisiteenuste kohta ning ettevõtted vahetavad kontakte ning sõlmivad uusi koostöölepinguid.

Matkamess avas uksed kolmapäeval, kui toimus suur workshop day turismiettevõtete juhtidele (vaata galeriid SIIT), neljapäeval (18.jaanuaril) avati mess meediale (siinsed messi pildid on tehtud neljapäeval) ning tänasest, 19.jaanuarist, kõigile reisihuvilistele. Iga aastast Matkamessi, mis toibub Helsingi messikeskuses (Messuaukio 1), saab külastada pühapäevani! Vaata ka suurt galeriid turismimessil esindatud ettevõtetest!





Reklaam:





















Reklaam:




















Mainos:
 

 






















Fotod: NordenBladet/Helena-Reet Ennet

 

https://www.instagram.com/p/BeGYhiGDJW8/?taken-by=estella.elisheva

 

https://www.instagram.com/p/BeGTn3HFgVu/?taken-by=helenareetennet

 

Vaata lisaks:
MATKA 2018 turismimessi workshop day Helsingi messikeskuses + GALERII ÜRITUSEST!

Soome matkamess “MATKA Nordic Travel Fair 2016” FOTOD!