OHMYGOSSIP – Nina Peterson on Ameerikas Floridas elav kahe lapse ema, kes jättis oma mitmed poole kohaga tööotsad, et hakata 100% sugar baby´ks. Nii nimetab ta prostitutsiooni viisakama nimega. Naine teenib ulmelisi summasid sellega, et on edukatele meestele nutikaks kaaslaseks. Nina Petersoni sõnul eeldab tema amet rikaste ärimeeste soovide ette aimamist ja täitmist. Vastutasuks ootavad teda kallid kingitused, tasuta iluoperatsioonid ja suurtes kogustes sularaha.

183 sentimeetri pikkune naine on kulutanud üle 100 000 dollari sponsorite raha iluoperatsioonidele, näiteks on suurendanud oma rindu, mistõttu on tal varasema 34 D-rinnakorvi asemel nüüd 34H. “Olen kolm korda nina kohendanud, neli korda rindu suurendanud ja teen regulaarselt mikrolihvimist,” ütleb naine ning lisab, et iseenesest mõistetavalt operatsioonide kulud on kandnud mehed.

Nina on “kerge elu” hullusesse põiminud ka oma lapsed ning kinnitab, et toetaks tütreid taolise elutee valikul, vahendab Mirror. Naise 12-aastane tütar Ymahni ja 9-aastane Juliana on õnnelikud, et saavad ühiselt käia eksootilistel puhkustel ja neil pole puudust kallitest kingitustest. “Mu ema on naine, kes käib kohtamas vanemate ja rahakate meestega, kes teda hellitavad,” kiidab ka Nina 9-aastane tütar. “Ma tahaksin ka sellist meest, kui olen vanem. Siis ma ei peaks millegi pärast muretsema,” lisab laps.

Ka Nina ise kiidab oma elustiilivalikut: “Sugar baby elustiil on andnud mulle palju võimalusi. Ma olen terve maailma läbi reisinud ning samal ajal teeninud palju raha ning veetnud aega hämmastavalt toredate härrasmeestega. Kõige hinnalisem kink, mis mulle on tehtud, on 200000 dollarit maksnud Maserati Quattro. Samuti maja milles elan peetakse üleval sugar daddy´de poolt.”

Nina paljastas lehele, et lapsena oli ta ” kole nohik” ent peagi läks ta oma iidoli Jessica Rabbit´i jälgedes äärmusliku kosmeetilise kirurgia teed. Hoolimata sellest, et taolised suhted puudutavad ka seksi, peab Nina oma elustiili prostitutsioonist täeisti erinevaks. Nina kinnitab: “Astun sugar baby´na suhtesse enamasti vaid rahvusvaheliste ärimeestega ning alati ühe inimesega korraga. Meestele meeldib mind hellitada, minu peale raha kulutada ning mulle kalleid kinke teha. Praegune sponsor annab mulle iga kuu 10000 dollarit ning lennutas mu jõulude ajal Kariibidele.

Nina sõnul pole tema töö aga sugugi lihtne, sest ta peab ohverdama enda elu. “Kui mu “toetaja” midagi soovib, siis pean seda talle ka andma. Ajal mil mees on ärireisil korraldan nende asju, vaatan kodu üle jne. Olen neile põhimõtteliselt personaalne assistent,” selgitab Nina.

Nina sõnul ei ole tema huvi vanemate ja rahakate meeste vastu seotud ainult finantshuviga. “Nad on tõelised härad ja teavad, kuidas naist kohelda. Haritud, intelligentsed. Mu rahakas issike teab, kuidas naist õnnelikuks teha,” naudib Nina oma elu ning lisab, et plaanib tulevikus sugar baby´sid välja õpetama hakata. “Noorus pole igavene ja tahan oma tuleviku iga pidi kindlustada.” Vihkajatele saadab Nina aga sõnumi: “Ainuüksi seetõttu, et kellelgi on hiigelrinnad ning et ta on kaunis kõndiv ja rääkiv nukk jumalanna, ei tohiks teda hukka mõista.”

Save