NordenBladet — Soome karmistuvad piirangud ja neist vabanemiseks kehtestatakse üritustel osalemisele koroonapassi nõue. Kui hakatakse küsima koroonapassi, siis piletiraha tagasi ei saa. Piletiraha tagasi ei saa, ütles jõulutuuri Raskasta joulua korraldava RH Entertainmenti juht Riki Huhtala. Tema väitel on koroonapassi kohta lisatud info piletimüügi veebis, vahendab MTV.

Piiranguid tuleb kogu aeg juurde ja Huhtala loodab, et inimesed neid jälgivad. Näiteks Turus 11. detsembril toimuval kontserdil nõutakse koroonapassi.
Ürituste korraldajaid koondava ühingu Tapahtumateollisuus ry esindaja Maria Sahlstedt ütles samuti, et kui tuleb koroonapassi nõue, siis pole kohustust piletihinda hüvitada. Koroonapassi kasutamise võimalusest on teada antud piletimüügi ajal.

Üritustele pileti ostnud inimestele ei tohiks tulla üllatusena, et võidakse küsida koroonapassi. Koroonapassiga seoses pole ka kaebusi tulnud.
Ürituste korraldajad suhtuvad koroonapassi positiivselt, kuna nii on võimalik vaatamata koroona levikule üritusi korraldada. See on olnud ka terviseametkondade sõnum, et kaks vaktsiinidoosi kaitsevad hästi koroona eest.

Loe ka:
PROGNOOS: Soome viies koroona-laine saavutab haripunkti jõulude ajal, tulevad piirangud
Soome: Tööandja ei tohi asutuse jõulupidudel töötajatelt koroonapassi nõuda
VAKTSIINIDE kaduv mõju paneb koroonapassid kahtluse alla
Uuring: Pärast vaktsineerimist hakkavad KOROONA antikehad rinnapiimas vähenema, aga pärast haiguse läbipõdemist antikehade hulk ajas suureneb