Kolmapäev, aprill 24, 2024

Monthly Archives: detsember 2015

8 märki meestele, et temake on see õige sulle

OHMYGOSSIP — Your Tango veebileht on mehi silmas pidades kokku koondanud sügavalt armumise tunnused, aga miks mitte ei võiks need sobida ka naistele.

Sekspoosid, kus mehel jagub vastupidavust kauemaks

OHMYGOSSIP — Kentucky ülikooli teadlased tegid uuringu seksuaalvahekorra pooside kohta, milles osales üle 14 000 inimese. Vastanute hulgas oli nii mehi kui naisi. Vastuste põhjal selgusid poosid, kus mehel võtab seemnepurskeni jõudmine kauem aega, vahendab Women´s Health.

5 tegevust, kuidas mees petab enesele teadmata oma kaaslast

OHMYGOSSIP — Men´s Health´i sõnul on sõprusel ja truudusetusel õhkõrn piir. Mehe silmis võivad paljud asjad olla süütud, aga tema naise silmis mustad ja räpased tegevused. Naine võib mitmeid tegevusi liigitada petmise alla kuid mehe jaoks on need tühised. Alljärgnevas saad lugeda 5 tegevust, mida nii mehed, kui naised tõlgendavad erinevalt.

Jõuludekoratsioonid, sisustus, detailid – suur inspiratsioonigalerii!

Foto:

Ohmygossip toob teieni mõnusa inspiratsioonigalerii! Ehk leiate siit mõne vahva detaili või idee, mida oma koduski kasutada!

Lihtsad nipid, et su mees tunneks end erilisena!

OHMYGOSSIP – Naised, teile ju meeldib, kui teid hellitatakse? Ka meestele meeldib see. Teie suhe püsib värskena, kui tekitad temas tunde, et ta on eriline. Parim asi, mida sa tüdruksõbrana teha saad, on tekitada oma mehes tunne, et ta on armastatud ja tahetud. Siin on viis nippi, kuidas seda teha.