Teisipäev, aprill 23, 2024

Monthly Archives: august 2015

Nii toitub superkaunis Kate Upton! +PÄEVAMENÜÜ

Foto: Beach Bunny Kate Upton

OHMYGOSSIP — Kadestamisväärse figuuriga Kate Upton on avalikustanud oma vormispüsimise alustalad: keskendumine, distsipliin ja kontroll toiduportsjonite suuruse üle. London Everning Standardile antud intervjuus avaldas modell oma päevamenüü.

5 trenninippi staaridelt

OHMYGOSSIP — Suhtu trenni nagu oma töösse! Tee endale motiveeriv trennilugude playlist! Otsi Google’st endale meeldiv trennikava! Lisa üksikuid harjutusi igapäevarutiini! Tutvu intervall-treeninguga! Need on nipid mida soovitavad kaunid ja ilusad!

Tee kodus järgi: See on Miranda Kerri ideaalse naha saladus!

OHMYGOSSIP — 32-aastasel supermodellil Miranda Kerril on mitmeid huvitavaid ilunippe, mida ta aeg-ajalt ka teiste iluhuvilistega jagab. Nüüd on Victoria’s Secreti ingel avastanud rohelise tee kasulikud omadused ja kasutab neid iga nädalal – kuid mitte traditsioonilisel viisil.

Loe, millal näokreemid võivad su nahka rikkuda

OHMYGOSSIP — Näopuhastusgeel – toonik – niisutav kreem.. Kas see kombinatsioon tuleb tuttav ette? Kosmeetikatööstus panustab suuri summasid reklaami, kinnistamaks sellise ilurituaali tähtsust. Tegelikkuses võib liigne puhastamine ja kreemitamine hoopis nahka liigselt kuivatada ning lisada välimusele lausa aastaid.

Helena-Reet: 8 nippi, kuidas suvisest Iisraeli reisist maksimum võtta + FOTOD!

Foto: © Ohmygossip.com (Helena-Reet Ennet) Tel Aviv, Israel

OHMYGOSSIP — Saabusin hiljuti mõnusalt puhkusreisilt ning pean tõdema, et suvine Iisrael on kuumimatest kuumim! Seda igas mõttes! Kuid kui rääkida korraks vaid temperatuurist, siis seda on rohkem kui küllaga — 42°C  Negevi kõrbes, Tel Avivis ja Jeruusalemmas ca 36°C. Minu viimane reis Iisraeli oli detsembris, siis oli umbes 15 kraadi võrra jahedam (loe: vähem palav).