OHMYGOSSIP — Mul on suurepäerased uudised! Kuna olen suur reisija, armastan erinevaid maid ja kultuure ning armastan väga Iisraeli, on mul eriliselt hea meel teatada, et alustasin koostööd Iisraeli turismiministeeriumi (Israel Ministry of Tourism) ja Iisraeli Valitsuse turismibüroo Skandinaavia esindusega (Israel Government Tourist Office Nordics). See on mulle tohutu au ning olen selle võimaluse eest väga tänulik.

Olin väga õnnelik, kui Elena N., armas PR Manager Iisraeli Valitsuse turismibüroo Rootsi esindusest (Israeliska Staten Turistbyrå), minuga ühendust võttis ning ütles, et nad sooviksid OHMYGOSSIP‘i ja Israel Government Tourist Office Nordics vahelist koostööd. Kuigi Ohmygossip on juba suhteliselt tuntud leht Skandinaavias ja Ameerikas ning mul on olnud välismaal palju silmapaistvaid koostööpartnereid — Ministeerium on kindlasti asutus, mille ma rõõmuga oma “kollektsiooni” lisan!!! 😀

Nüüd olen ametlikult üks Iisraeli “meedia suursaadikutest” Põhjamaades ja Eestis! Tõeline au! Mind tutvustati kui Põhjamaade topp-blogijat ning kuulsust — how cool is that? Tundsin ennast nagu oleks isegi minister peale seda tutvustust :)) Israel Ministry of Tourism organiseerib nii mulle kui mu abikaasale tasuta meediareisi Iisraeli ning tutvustab Iisraeli. Turismiministeeriumi külalistena tasutakse kogu reis — lennupiletid, hotellid, hommikusöögid ja õhtusöögid parimates restoranides, transport ja giidid. Iisraeli Ben Gurion lennujaamas võtab meid vastu ministeeriumi esindaja ning seejärel sõidutatakse meid Tal limusiiniga Tel Avivi Prima City hotelli. Kajastan meie reisi ka Ohmygossip’is (peamiselt inglise keelsel Ohmygossip.com lehel), nii et ka teie saate osa nendest toredatest kohtadest ja üritustest mida külastame ning loodetavasti leiate häid ideid ka oma reisiks Iisraeli!

Viimastel aastatel on Iisrael korraldanud palju kultuurisündmusi ning saanud koduks “must see” (peab nägema – toim.) rahvusvahelistele üritustele. Iisraeli kultuurikalender on huvitavaid sündmusi paksult täis-tipitud, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumate külastajate vajadused ja soovid. Pole mingi ime, et Tel Aviv valiti noorte seas üheks parimaks linnaks Kesk-Idas! Seal on huvitav ja soe, ilus ja puhas ja palju põnevat teha! Ma ei hakka üldse mainima palme, randu, kunstiturge ja maailmatasemel shopping-keskusi!

Iisrael on kahtlemata üks minu lemmikumatest reisisihtkohtadest koos Tel Avivi (Iisraeli äri-, kultuuri- ja finantskeskus) – kaunis linn mis iial ei maha ja Jeruusalemma – Püha maa südamega! Jeruusalemm on üks maailma vanimatest linnadest ning seda peavad pühaks kolm religiooni — judaism, kristlus ja islam.

Göran N., Israel Government Tourist Office Nordics marketingi manager ja Maya S.B. Iisraeli Valitsuse Hosting Operations Departement´ist koostasid meile põneva reisiplaani. Me peatume Tel Avivi ja Jeruusalemma kesklinna hotellides, sõidame Surnumere äärde, külastame Kalia randa, Massada´t ja Qumran´i. Igal õhtul kogu reisi vältel külastame parimaid koššer-restorane — yummmmmy, ootan juba väga! Iisraeli toit on väga maitsev! Kogu reis tundub taevalik! Sain juba ka paki Israel Government Tourist Office Nordics’ist, mis sisaldas raamatuid, brošüüre ja linnakaarte Iisraelist. Nüüd on hea teha omapoolseid täiendusi peatselt algavale meediareisile!

Sõidan juba nüüd Augustis reisile ning hoian teid kõigega kursis! Love you! Stay cool!

 

Seotud artiklid:

City.fi: Helena-Reet: OHMYGOSSIP on aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön & Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin kanssa!

Seiska.fi: Helena-Reet: Minusta tulee yksi Israelin mediasuurlähettiläistä täällä Pohjoismaissa!