Neljapäev, märts 28, 2024

Monthly Archives: detsember 2014

Miss World 2014 on Lõuna-Aafriklanna Rolene Strauss

OHMYGOSSIP — Londonis, 14.detsembril, Excel Arenal peetud Miss World 2014 missivõistluse võitis miss Lõuna-Aafrika 2014 Rolene Strauss. Teine ja kolmas koht jaotusid vastavalt Miss Ungari Edina Kulcsár’i ning Miss USA Elizabeth Safrit’i vahel.

Tubli saavutus! Billboard valis elektroonilise tantsumuusika parimate hulka kaks Eesti artistide lugu

Billboard koostas tänavust muusika-aastat kokku võtvad tabelid ja elektroonilise tantsumuusika parimate seas on kaks Eestist pärit artisti. Väljaanne reastas kümme lugu, mis aasta jooksul järjepidevalt uuesti esile kerkisid.

Looduslikud abivahendid depressiooni leevendamiseks

Depressiooni võib erinevatel eluetappidel esineda pea kõigil inimestel ning see võib varieeruda üldisest kurbusest kuni intensiivse ja isegi enesetapumõteteni viiva vaimse häireni. Olenevalt sellest, kui raske depressioon on, piisab vahel ravimtaimedest ja elustiilimuutusest, kuid vahel vajab selle ravi tõsisemat sekkumist.

Steve Jürvetson ja Tim Draper said kätte e-residendi tunnistuse

Peaminister Taavi Rõivas andis esmaspäeval Californias Draperi Ülikoolis ärifoorumil Steve Jürvetsonile ja Tim Draperile pidulikult üle esimesed e-residendi digitaalsed isikutunnistused Ameerika Ühendriikides.

Peaminister Taavi Rõivas Stanfordis: USA on Eesti olulisim liitlane

USA-s visiidil viibiv peaminister Taavi Rõivas ütles eile Californias Stanfordi ülikoolis peetud kõnes, et Ameerika Ühendriigid on Eesti jaoks olulisim liitlane julgeolekupoliitikas, sealhulgas küberkaitses.