NordenBladet — Üksinda on mõnus reisida, aga vahel lihtsalt tahaksid, et sinuga oleks kaasas keegi, kes kogeks ja näeks seda kõike imelist, mida sinagi, kirjutab Huffington Post.

Parima sõbraga koos reisimine mõjub teie sõprussuhtele ülimalt tervistavalt ja tugevdavalt. Siin on 7 põhjust, miks nüüd ja kohe sõbraga reisile minna.

1. Õpid sõpra veelgi paremini tundma, kuigi arvasid, et tead temast juba piisavalt
Sa tead oma sõpra võib-olla juba sellest ajast, kui esimeses klassis üksteise kõrvale istusite või kui jagasite ühikas tuba. Reisimine aitab sõprussuhtel sügavuti kasvada ja teada saada asju, millest kummalgi polnud aimugi.

2. Ühine reis tekitab mälestusi, mida hiljem teistega ka aastaid hiljem jagada
Reisimälestused on suurepärane võimalus vestluse alustamiseks, kui kohtute uute inimestega. Jagatud lood on alati teemad, mida võite alatiseks mäletama jääda. Ja kui seda sõpra pole lähedal, kellega reisil käisite, on ühised kogemused ja lood alati südames ning nende väärtus tõuseb veelgi.

3. Ta mõistab neid läbielatud kogemusi, mida sõnadesse raske panna
Sa tead, kui päikeseloojang on niivõrd kaunis, aga kaamera ei suuda seda sama hästi jäädvustada. Sinu sõber mäletab seda, sest ka tema oli seal!

4. Sulle jõuab kohale, kui väga sõber sinust tegelikult hoolib
Teinekord on väga raske end näiteks lennuagendile selgeks teha või kui hotellitoa hind osutub kõrgemaks, kui väljareklaamitud. Parim sõber kannab selle eest hoolt, et keegi ei trambiks sinust üle.

5. Te olete peale reisi valmis ükskõik mida koos ette võtma
See hetk, kui jäite lennukist maha või pidite põrandal magama. Või kui saite toidumürgituse ja pidite arstiabi leidmisel vaeva nägema. Või kui teie hosteli toakaaslane norskas nagu tuhat siga. Lõpuks, kui kõikidest nendest kogemustest täie mõistusega välja tulete, ohkate ja mõistate, et saate koos absoluutselt kõigega hakkama!

6. Märkad, et moodustate koos tugeva terviku
Sina räägid inglise keelt, tema prantsuse. Tead, kust leida parimaid restorane, sõber omakorda parima hinnaga majutuspaiku. Kui ühendada kahe inimese huvid, oskused ja võimed, saab reisil ette võtta rohkem ühiseid tegevusi ja kõik laabub sujuvamalt.

7. Keegi aitab lennukis sul oksekotti hoida, puhastab särgi ja vaatab, et jõuaksid turvaliselt koju
Kõik märgid tõelisest armastusest ❤

Avafoto: Pexels

Loe lisaks:
6 NIPPI sujuvaks lennureisiks lastega

VAATA, mida ütleb sinu tähemärk, kuhu peaksid järgmisena reisima?

11 näitajat, et sinust on kujunenud enesekindel ja tugeva natuuriga naine