NordenBladet – 10.-18. märtsini 2018 toimub Pärnus spaanädal, mis on sel aastal pühendatud Pärnu Kuurort 180. aastapäevale. Eelmistel aastatel on spaanädal meelitanud veemõnusid nautima üle 10 000 külastaja, sel aastal oodatakse vähemalt sama suurt huvi.

Pärnus jätkub ka madalhooajal tegevusi kõigile – siin saab sõpradega veekeskustes aktiivselt puhata või lõõgastuda lähedastega spaahoolitsusi nautides. Kõik Pärnu spaad on spaanädalaks teinud oma parimad talvised pakkumised, kust igaüks leiab enda jaoks midagi!

Pärnu spaapuhkus on populaarsust kogunud juba 180 aastat tagasi. Sealsed spaad ja veekeskused on populaarsed aastaringselt ja ei vaja tegelikult tutvustamist, neid teavad niigi kõik. Spaanädal toimub sel aastal juba kolmandat korda ja võimaldab nii pärnakatel kui linna külalistel läbi parimate pakkumiste osa saada pidevalt arenevast kodumaisest spaakultuurist.

Põnevaid võimalusi pakutakse ka aktiivseks vaba aja veetmiseks ning mitmed spordi- ja joogaklubid ootavad tasuta näidistreeningutesse!

Võta kaasa pere, sõbrad või kallim, tegevust jagub igaühele! Valik on suur – aktiivne, sportlik puhkus või hoopiski aeglane kulgemine, külastage veekeskusi ja kultuuriüritusi, nautige spaamõnusid, maitske hõrgutavaid roogi ning lõõgastuge mõnusas atmosfääris!

Pärnu on koht, kus tegevust leidub alati ja kõigile!

Allikas: puhkaeestis.ee