NordenBladet — Kui oled palju lennanud ja lennujaamades viibinud, oled kindlasti vähemalt mõnda inimtüüpi kohanud, keda Smart Travel allpool kirjeldab.

Lennukiga lendavad inimesed ilmselt teavad, kui palju erinevaid inimesi oma lendu ootamas on. Mõned inimesed sulanduvad rahvamassi sisse ja nad ei härata mingeid emotsioone, aga leidub ka neid, keda vaadates hoiad kahe käega peast kinni. All on 10 kõige veidramat inimtüüpi, keda lennujaamas kohtad. Kui mitte ükski neist ei tule tuttav ette, võid hoopis ise üks neist olla.

Trügija
Lennuki tõusmiseni on veel piisavalt aega, aga trügijat see ei huvita ning ta läheb koos oma kodinatega võimalikult värava lähedale, kui lubatud. Vahet pole, mis järjekorras lennukile minnakse, tema seisab teistel ees, ootamas oma võimalust. Lennukist maha minnes peab ta samuti olema esimene, kuigi stjuardessid pole turvavöö lahti võtmiseks luba andnud.

Seinakontaktide hõivaja
Värava läheduses pole väga palju seinakontakte, aga see hõivaja on selle ainsagi oma valdusesse võtnud, et saaks ükshaaval kõik seadmed täis laadida. Teised reisijad ootavad selle ühe järel, millal ta ka teistele võimaluse annab…kui annab.

Järelvalveta lapsed
Vanemaid pole kusagil näha ja võsuke jookseb mööda lennujaama ringi nagu pöörane.

Vali telefoniga rääkija
Ta räägib telefoniga ja hääletoon on nii vali. Pole oluline, kas tegu on eraelu või tööasjadega, kõik saavad sellest osa.

Kõrvaklappideta mängu mängija
Lennujaamas võib tihti igavus peale tulla ja leidub mitmeid viise, kuidas aega sisustada. Paljud kahjuks ei mõtle teistele reisijatele ning ei kasuta kõrvaklappe, kui nutiseadmes oma mängu mängivad.

Purjutaja
Ta näeb välja ja haiseb nagu purjus inimene, sest baaris sai ajarohkuse tõttu veidi rohkem napsu võetud.

Intriigide otsija
Teda võib näha väravas töötajatega õelutsemas, kui on lennust maha jäänud. “Kas teate üldse ka, kes ma olen?” võib olla tüüpiline lause, mida teised kuulevad. “Olen kahekordne kuldeliitliige!” ähvardab ta edasi.

Pinkide hõivaja
Lennujaam on puupüsti rahvast täis, kes kõik ootavad seistes oma lendu. Ja siis on see üks, kes on pingi ühelt poolt  kotte täis ladunud, kui teisel pool laiutavad tema padi ja toit.

Kärsitu inimene
Tema tunneb juba kaugelt ära, kuna nihelemine ja abitus paistab kehakeelest välja. Kärsitu inimene ei jaksa ära oodata, millal turvakontrollist läbi pääseb või lennukile lastakse.

Haigestunud reisija
Ega´s sinna saa midagi parata, kui on nohu ja vaja reisida. Siiski võiks midagi teha, et ei aevastaks pidevalt teiste inimeste peale ja ei katsuks kõiki pindasid.

Avafoto: NordenBladet