OHMYGOSSIP — Kanada The Globe and Mail tõi välja kõige omapärasemad uuendused, millega laevandusettevõtted reisijaid uutel laevadel lõbustada kavatsevad. Pakkumisel on näiteks spetsiaalsed õlud ja kardirajad.

Veealune salong
Prantsuse firma Ponant laevale ehitatakse veealused toad, mille akendest saab imetleda veealuseid vaateid. Baarist saab näiteks osta omale joogi ja samal ajal aknast vaadata, millised kalu meres ujub.

Kardirada ja ronimine
Norra Cruise Line´il saab järgmisel aastal valmis uus laev nimega Norwegian Joy ning see sobib neile, kes armastavad kiirust. Laeva tekil saab tegeleda kardisõiduga. Royal Caribbean on oma laeva seinale ehitanud tohutu ronimisatraktsiooni ja osadel ettevõtetel on ka langevarjuhüppe stimulaatorid.

Veekeskus
Järgmise aasta jõuludel alustab Karibiide kruiisil uus laev MSC Seaside, millele ehitatakse veekeskus. Veekeskuse varustusse kuulub viis liumäge. Laevale tuleb ka 130 meetri pikkune köierada. Traditsiooni armastavale reisijale on pakkumises 20 erinevat baari.

Õlletehas
Carnival Cruise Line ettevõtes alustas eelmisel aastal laev nimega Carnival Vista. See laev on eelkõige õllesõbrale. Laevas on oma väike õlletehas, mille tooteid saab maitsta laeva pubis. Õllemeister korraldab huvilistele ekskursioone ja annab maitsta laeva omi erilisemaid toodanguid.

Avafoto: Royal Caribbean (Instagram @royalcaribbean)