OHMYGOSSIP — Lennujaamades on igasuguseid erinevaid teenuseid, mida reisijatele pakutakse. Kui mõnes lennujaamas on tegemist ja uurimist palju, siis teises võib jällegi igavusest tühje seinu vaadata. Alljärgnevas leiad kõige huvitavamad ja mugavamad lennujaamad, mida vahepeatuseks valida, vahendab Sleeping In Airports.

London Heathrow
Lennujaam on spetsiaalselt sobitatud tööreisideks, kust leiab ülikonna triikimise teenuse ja pidevalt muutuva kunstinäituse. Lennujaamas on olemas ka vaikne ruum, kus saavad lapsed magada. Tasuta dušhiruumi kasutamisvõimaluse leiab neljandast terminalist. Kui on soov end korralikult välja magada, siis jalutuskäigu kaugusel asub 7 erinevat hotelli. Väikesteks tukastusteks on neljandasse terminali ehitatud ka ruumid, kus 3h und maksab umbes 74€, ukse saab lukustada ning tuba on privaatne.

 

Amsterdam Schiphol
Amsterdami lennujaam on avatud 24/7, ehk siis sealt on koguaeg kusagile lende väljumas. Reisijatele on see hea uudis, kuna lennujaamas saab rahus ööd mööda saata, ilma, et peaks kartma mõne restorani sulgemist. Tasuta tugitoole võib leida mitmetes kohtades. Selleks, et rahulikumat und veeta, leidub suhteliselt lähedal ka hotelle. Lennujaamas on unetutele kasiino ja jõusaal. Babycare Lounge´is saavad lapsed magada ning neid on võimalik seal vajadusel vannitada.

https://www.instagram.com/p/0VZLZAwalh/


Müncheni lennujaam
Päevasel ajal on see lennujaam mõnusaks vahepeatuse paigaks, kuna poed ja restoranid sulgevad uksed alles õhtul kell 22. Kaupluseid ja restorane on mitmeid ning leidub kümblemise võimalus, kino, kui ka terrass. Ööbimise eest on samuti hoolitsetud – leidub kajuteid, kus tunnipikkune uni maksab 15€. Ukse saab sulgeda koodiga ning maksta saab krediitkaardiga, kui uni tehtud. Kajutites on internetivõimalus, töölaud ja võimalus laadida oma telefone, arvuteid. Kes kajutit lubada ei saa, leidub lennujaamas ka lõõgastumisala, kus saab silma hetkeks kinni panna. Sel ajal tasub oma asjad viia hoiuteenusesse.

Changi rahvusvaheline lennujaam, Singapore
Changi lennujaam on Singapore´i suurim ja aktiivseim lennujaam, mis on saanud aastate vältel mitmeid auhindu oma kõrge kvaliteedi eest. Seal on avatud näiteks tasuta kino ning mitmeid tugitoole lõõgastumiseks. Lennujaam on avatud 24/7.

Incheon´i rahvusvaheline lennujaam, Edela-Korea
Incheon´i lennujaam on üks Aasia suurimaid. Lennujaamast pääseb hõlpsasti hotellidesse. Lennujaamas leidub mitmeid lõõgastumispaikasid. Seal on ka kasiino, lilleaed ja võimalus pesta riideid. Lisaks saab võtta rendile ruumi, kus enne lendu veidike tukastada.

San Fransisco rahvusvaheline lennujaam
San Fransisco lennujaam on väga populaarne ning selle üle ei saa imestada, kuna teenused on esmaklassilised. Lennujaamas on näiteks akvaarium, muuseum ja lugemissaal. Magamise jaoks on lähedalasuvad hotellid või siis lennujaamas tasuta lõõgastumisruumid. Tõsi on, et lõõgastumisruumides ei saa privaatsust ning ust pole võimalik lukku keerata. Soovi korral saab lennujaamas lasta korrastada maniküüri või minna paitama loomi lemmiklooma punkti.

Avafoto: Heathrow lennujaam (NordenBladet)

 

Loe lisaks:
Finnairi tiim annab nõu, kuidas reisimine võimalikult muretult sujuks
OHMYGOSSIP – Finnairi stjuardess ja kapten jagavad reisijatele nippe, kuidas võimalikult mugavalt reisida, kirjutab Iltalehti

Maailma tuntumad luksuslikku esimese klassi lennureisi pakkuvad firmad + FOTOD!
OHMYGOSSIP — Lennukiga reisimine ei tähenda alati kitsaid toole ja turistiklasse. Esimeses klassis reisimine on hoopistükis teisel tasemel, vähemalt osadel lennufirmadel. Architectural Digest esitleb eksklusiivseid võimalusi üle kogu maailma.

 

Save