OHMYGOSSIP — Viimase hetke pakkumised on suurepärane võimalus hoida puhkusereisilt või lennupiletitelt raha kokku. Turismifirmadele on kasulik, kui lennud ja hotelliplaanid on võimalikult suure täituvusega lähtudes algsest plaanist. Just seetõttu tegime teile aja kokkuhoiuks põhjaliku nimekirja erinevatest veebilehtedest, kust on võimalik näha viimase hetke pakkumisi ja lende, vahendab Hetked.ee.

Kuigi osad pakkumised kipuvad korduma, siis kõik lehed kindlasti ei dubleeri teineteist ja seetõttu ei tasuks ainult ühe portaali pakutuga rahulduda. Kiiret reageerimist ja head reisi!

Lastminute.ee
Tegu on mugava lehega, sest sealt saab valida sihtkoha, reisi pikkuse, majutusliigi ja muid kriteeriume ning seejärel otsinuppu vajutades kuvab süsteem hinna järgi kasvavalt võimalikud lähiajal toimuvad viimase hetke reisid. Plussiks võib lugeda võimalike algpunktide hulka Tallinna kõrval ka Riia, Helsingi ja Stockholmi kuulumist.

Lennupiletid.ee viimase hetke pakkumised
Lennupiletid.ee keskkonnas on viimase hetke reisid toodud välja konkreetsete hindadena erinevatest algpunktidest lähtuvalt. Seega pole vaja eraldi otsingut tegema hakata, vaid lehe külastamisel saab viimase hetke pakkumistest kohese ülevaate, näiteks Kanaari saared: Tenerife, Hispaania 499 EUR. Reisile peale klikkides on võimalik seda broneerima hakata.

Aurinko viimase hetke pakkumised
Aurinko viimase hetke reiside leht toimib pika nimekirjana, mis alguses jookseb kuupäevade järgi, kuid nii üla- kui kõrvalmenüüst on võimalik viimase hetke reise järjestada näiteks alguspunkti, kestuse ja hinna põhjal. Kasulik on see, et väljumisi saab filtreerida reisipaketi või lennu alusel. Kui huvitavad ainult soodsad viimase hetke tšarterlennud, siis saab paremal pool asuvas menüüs vastava linnukese märkida.

Novatours viimased kohad
Novatoursi kodulehelt on võimalik viimase hetke reise sorteerida hinna, kuupäeva, sihtkohtade, kestuse ja toitlustuse põhjal. Kena lahendusena mõjub see, et iga pakkumise juures on juba üldnimekirjas pilt, mis annab aimu konkreetsest hotellist.

Estravel kodulehe viimase hetke pakkumised
Estraveli kodulehel on viimase hetke reiside rubriigis pikk nimekiri kõikvõimalikest väljumistest ja variantidest algusega nii Tallinnast kui Helsingist. Eristada on võimalik sihtkohta, väljalennu kuupäeva, reisi kestvust ja hinnavahemikku. Reisipakkujateks on peaasjalikult Finnmatkat, Aurinko ja Aurinkomatkat.

Kuid see pole veel kõik…
Nende viie lehe pakkumisi uurides on võimalik saada üsna täielik pilt konkreetse ajahetke olukorrast viimase hetke reiside turul. Järgnevalt teeme nimekirja mõningatest Soome, Rootsi ja Norra, viimase hetke reisipakkumiste lehekülgedest. Nende kasutamise jaoks on vaja keeleoskust, Google Translate veebilehe tõlget või lihtsalt läbi närimist (mõned asjad on loogiliselt tuletatavad). Soovitame siiski hoolikalt üksikasjad üle kontrollida, et keeleprobleemi pärast reis alla ootuste poleks.

Rantapallo äkkilähdöt
Arvatavasti üks parimaid Soome lehti, kuhu on kokku kogutud erinevad Soomest väljumisega viimase hetke pakkumised. Näiteks sisaldavad need Aurinkomatkat, Finnamatkat, Tjäreborg, Apollomatkat, Lomamatkat, LowCost Holidays ja Scandjeti pakutavat.

Sistaminuten.se
Rootsi veebileht, kus on suur hulk erinevaid pakkumisi Rootsist, Norrast ja Soomest.

Ticket.se Sista minuten
Samuti rootslaste veebileht. Laiemalt leiab portaalist kõiksugu pakkumisi, kuid eraldi Sista minuten rubriik kuvab sooduspakkumisi algusega erinevatest Rootsi linnadest. Positiivne on see, et eraldi kastike on tehtud kõik-hinnas (All Inclusive) reiside jaoks, näiteks loo kirjutamise ajal oli odavaim pakkumine Stockholmist 3328 SEK eest Egiptusesse.

ebookers.no Siste minutt reiser
Rahvusvahelise ebookersi portaali Norra versioonis on eraldi rubriik, kuhu kantakse viimase hetke pakkumised, mille lähtepunktiks on Oslo. Valida on võimalik nädalavahetuse linnapuhkuste, päikesereiside ja viimase hetke lendude vahel. Mõnikord on sealt võimalik tõeliselt odavaid reise leida. NB! Kindlasti jälgi Oslo järel sulgudesse kantud lennujaama koodi. RYG, TRF ja OSL pole samad lennujaamad!

Eesti reisikorraldajatel pole enam viimase hetke pakkumisi!?
Internetiavarustes liigub müüt, et Eesti reisikorraldajatelt pole võimalik enam viimase hetke reise saada, kuna firmad ei jäta endale riski võimalust ja korraldavad täieliku täituvusega reise. Sooduspakkumisi ja viimase hetke reise pikemaajaliselt jälgides selgub, et Soomest ja Lätist on suurem tõenäosus viimasel hetkel soodsamaid reise broneerida, kuid aeg-ajalt langetatakse hindu kodumaiste pakkujate poolt samuti.